A Bocuse d’Or szakácsverseny európai döntőjének győztese és párja, Szulló Szabina 2017 februárjában a Hold utcai Belvárosi Piacon nyitotta meg saját bisztróját, amely hamarosan átköltözik Budára.

A Stand25 a 25-ös számú standról kapta a nevét, és klasszikus ételeket, például hibátlan gulyáslevest, rakott krumplit kínáltak hetente változó menü formájában. Mi úgy gondoltuk, itt minden falat megéri a pénzét, legalább egyszer, és úgy tűnik, hasonlóan gondolja a nemzetközi szcéna is: 2018-ban a bisztró Bib Gourmand ajánlást kapott.

Friss közleményük szerint új helyre költözik az étterem, mégpedig Budára,a Váralagúthoz közel, az Attila útra. (A Dining Guide információi szerint az Attila út 10. szám alá, ahol korábban Huszár Krisztián étterme, a Fáma működött.) A Stand25 tulajdonosai, Széll Tamás, Szulló Szabina, Hamvas Zoltán és Csahók Ibolya előreláthatólag novembertől várják a vendégeket az új, budai helyszínen.

A közlemény szerint küldetésük, hogy továbbra is bebizonyítsák, a magyar alapanyagokból készült ételek is nyújthatnak világszínvonalú gasztronómiai élményt.„A Stand25 esetében pedig emellett nem engedünk abból, hogy garantáltan kompromisszummentes minőségben készítünk egyszerű, finom, könnyen érthető ételeket. A piaci környezet sok mindent nem tett már lehetővé. Leginkább az esti nyitva tartást hiányolták vendégeink, ahogy azt is, hogy komfortosabb körülmények között láthassuk vendégül őket” – idézik Hamvas Zoltánt. „Szélesebb lesz a kínálatunk, táblás ajánlataink pedig sűrűbben változnak, mint eddig. De az fontos, hogy hasonlóak lesznek az áraink, és tényleg megtartunk mindent, ami a Stand25 védjegye lett. Még az ikonikus Stand25 neon, a képregény és a kakas is jön velünk."