Szponzorált / gasztró

7 új étteremmel erősít a budapesti ÁRKÁD

Szerzők

  • Nemes Nóra

2019. 09. 16. 16:58

Bár az ÁRKÁD-ban eddig is létezett étkezési lehetőség, általában a nagy franchaise gyorséttermek közül választhattunk, ha megéheztünk. Szeptember elején viszont megnyílt az új Food Loftjuk, melyben hét különböző nemzet ételeit kóstolhatjuk meg!

Megnyitotta kapuit a budapesti ÁRKÁD új gasztrotere, a Food Loft, ahol a legjobb nemzetközi konyhák képviseltetik magukat. Bár az ÁRKÁD-ban korábban is találhattunk étkezési lehetőséget, az új Food Loft viszont több szempontból is változást hoz.

Fotó: ÁRKÁD Budapest

Egyrészt nagyot erősít a nemzetközi vonalon – ha kedvünk van kipróbálni a thai ételeket, a sushit, a legjobb francia péksüteményeket vagy a tradicionális olasz konyha remekeit, akkor a Food Loft biztosan jó választás lesz. Akkor is érdemes meglátogatni az új egységet, ha érdeklődünk az autentikus tex-mex konyha iránt, ha belekóstolnánk néhány hagyományos magyar ételbe vagy éppen az egészséges, organikus konyha a kedvencünk.

Fotó: ÁRKÁD Budapest

A bevásárlóközpont legfelső emeletén most megnyitott Food Loftban ugyanis a belvárosban már népszerű thai fast casual étterem, a padthai wokbar, az à table! francia pékség, a kézműves hamburgereket kínáló Burger Market, az olasz ízeket felvonultató Bellozzo, a magyaros Katsa is megtalálható lesz, míg a sushi rajongóit a Tsuru, az organikus ételeket kedvelőket pedig a Yolo Bistro várja majd.

Fotó: ÁRKÁD Budapest

A most létrehozott Food Loft része egy 200 négyzetméteres terasz is, amelyet az időjárástól függően akár nyolc hónapon keresztül is élvezhetnek a vendégek. Az éttermek mellett pedig a Kölyökpark játszóház kapott helyet, így biztosítva a tökéletes hétvégi családi programot.

Fotó: ÁRKÁD Budapest

A Food Loft nemcsak az ÁRKÁD életében hoz változást, de a környéken élőknek is kiváló alternatíva lesz, ha egy jó minőségű étterembe szeretnének egy üzleti ebédet vagy családi vacsorát szervezni, de nem szeretnének ehhez a belvárosba utazni, hiszen a kialakításkor fontos szempont volt, hogy a Food Loft megugorja a hagyományos plázás étkezés megszokott kereteit.

Fotó: ÁRKÁD Budapest

A Food Loft kialakítása az elmúlt évek egyik legnagyobb változása a budapesti ÁRKÁD életében. A mintegy 5,8 millió eurós beruházás keretében összesen hét új vendéglátó egység, valamint a Kölyökpark játszóház kapott helyet mintegy 2000 négyzetméteren.

Fotó: ÁRKÁD Budapest

A fejlesztéssel az ÁRKÁD célja az volt, hogy egyaránt alternatívát biztosítson azok számára, akik családi, baráti vagy akár üzleti ebédnek vagy vacsorának keresnek helyszínt vagy egy tartalmas családi programot szeretnének megszervezni.

Hasonló tartalmak