A tavalyi TOPRUM-os Baba Stiltz-szett olyan jól sikerült, hogy a Telekom Electronic Beats idén újabb popup hotelbulival jelentkezik: június 8-án az ikonikus körszálló, a Hotel Budapest alakul majd délutáni partihelyszínné három metropolisz három izgalmas DJ-jével. De San Proper, Suzanne Kraft és Yu Su bakelitzsonglőrködése mellett lesznek még konferenciák és további ígéretes programok is.

A Telekom Electronis Beats nem titkolt küldetése, hogy szokatlan helyszínekre vigyen életet és történéseket, mert az ilyenekből születnek olyan emlékek, amikhez aztán újra és újra visszatérünk gondolatban. Ennek szellemében az 1977-ra felépített, és tizenöt emeletével máig Magyarország legmagasabb szállodájának számító Hotel Budapestet egy napra igazi partiorigóvá változtatják, ami nem csak a nyárindító rendezvényterek közül emelkedik majd ki.

Az esemény középpontjában a körszálló frissen felújított, kiterjedt teraszára szervezett délutáni buli lesz. Itt az izgalmas hazai DJ-generáció feltörekvőin, a belvárost reprezentáló Pizza Amorén és az open air bulisorozat, a Santsat szellemét importáló Adis Abbén túl három pulzáló metropolisz – Los Angeles, Vancouver és Amszterdam – friss hangzású előadói lemezelnek majd.

Míg a Dude Energy alias alatt is alkotó Suzanne Krafttól inkább a Mood Hut-féle lassabb folyású, groove-os szelekcióra érdemes készülni, az amszterdami színtér legendájának számító őrült showman, San Proper ismét bizonyítja majd, hogy nem ok nélkül vitte el a show-t a legnagyobbak elől még a Dekmantel fesztiválon is. Kettőjük között pedig a balzsamos ambient house-t szuperkedves attitűddel tálaló Yu Su válogatja majd a tű alá valókat.

A hosszúra nyújtott délután programja azonban nem merül ki ennyiben. A hotel nevéhez méltóan Budapestet a középpontba helyezve, a szálloda legfelső szintjén szobák alakulnak át szürreálisra, a legkülönbözőbb látásmódú művészek segítségével – miközben a 360 fokos budapesti panorámát is magunkba szívhatjuk –, továbbá hasznos gondolatok ütköznek a Night Embassy Of Budapesttel közösen szervezett konferencián, mindeközben válogatott étel- és italkínálattal lehet barátkozni egészen estig.

(A borítókép a Telekom Electronic Beats DJ Boat-rendezvényén készült.)