November 7-én Márton-napi libaünneppel készül a DNB Budapest, ahol a hagyományos és újragondolt libafogások mellett a bor is főszerepet kap: a fogásokat a Bock Pincészet legkülönlegesebb tételeivel öblíthetjük le.

Bőséges ünnepi libavariációkkal, Márton-napi étel különlegességekkel és a tökéletesen harmonizáló borokkal hódol a sokéves ünnepnap előtt a Budapest Marriott Hotel aljában található, lenyűgöző panorámájú étterem. Márton napja a karácsony előtti hosszú böjt időszakát megelőző utolsó ünnepnap, ezért a lakomáknak, báloknak és vásároknak nagy hagyománya van. Novemberben már le lehet vágni a tömött libát, ezért a Márton-napi ételek rendszerint libafogások, és ez a DNB Budapest borvacsoráján sem lesz másképp.

Az esemény házigazdája Bock József díjnyertes magyar borász lesz, aki este héttől várja a vendégeket a különleges nedűk és az ünnepi büfélakoma társaságában. A változatos, liba és őszi tematikájú hideg és meleg előételek, levesek, salátabár és desszertek mellett olyan főételekre lehet számítani, mint sólet füstölt libamellel, töltött libanyak, ludaskása, serpenyőben sült szilvásváradi pisztráng, citromos spenót, roston sült libamáj csicsókapüré, ponzu, hagymás zabkásamorzsa.

További részletek a Márton-napi menüről, és elérhetőségek ITT.