Az Édes Város összegyűjti a város legjobb cukrászdáit, rendeléskor pedig házhoz hozza nekünk a kiválasztott tortát vagy süteményt. Sőt mi magunk is megálmodhatunk egy tortát, és igény szerinti színben, méretben, ízben elkészítik nekünk.

Az Édes Város nevű tortarendelő oldal betömött egy viszonylag szélesen tátongó piaci rést: a torta- és sütemény-házhozszállítást. A honlap célja, hogy a város legjobb cukrászdáitól pár kattintással rendelhessünk, tortát az egyiktől, sütményt a másiktól, hiszen van, aki macaronban erős, más pedig a klasszikus süteményekben verhetetlen. Az oldallal jelenleg négy cukrászdával, a Desszert.Nekeddel, az Édességlaborral, a Naspolya Nassoldával és a Cascával üzemel, de a tervek szerint a jövőben még több cukrászda fog csatlakozni hozzájuk.

A sima vagy kombinált házhozszállítás mellett álmaink tortáját is megrendelhetjük: ha van egy torta, amit valahol kóstoltunk, és nagyon szerettünk, vagy meglepnénk valakit egy maracujás-kávés tortával, de nem lehet kapni a városban elküldhetjük nekik az elképzelésünket, sőt, azt is meghatározhatjuk, hogy milyen ízben, milyen formában, és milyen dekorációval szeretnénk készhez kapni. Ha a házhozszállításáért nem szeretnénk felárat fizetni, személyes átvételre is van lehetőség.

A kínálatban bő választékban találhatóak mentes édességek, de a Kreinbacher, a Bolyki és a Holdvölgy pezsgőit és borait is beletehetjük a kosarunkba.