Június 1-jén a Margaret Island szimfonikus koncertjével hivatalosan is megkezdődik az idei Budapesti Nyári Fesztivál. A Városmajori Szabadtéri Színpad nem sokkal utána, június 8-án kapcsolódik be: Freddie áll majd színpadra. Tegnap délután az utolsó jegyárusító pont is megnyitott; a Városmajorban személyesen Bán Teodórától és Geszti Pétertől lehetett vásárolni.

Egy korábbi cikkünkben bemutattuk, mi várható idén a hamarosan kezdődő Budapesti Nyári Fesztiválon, sőt, interjúztunk is az egyik fellépővel, Zságer Balázzsal, a Žagar zenekar frontemberével. A start már nagyon közel van, és tegnap az utolsó jegyárusító pont is megnyitott: a Városmajori Szabadtéri Színpadnál lévő pénztárral teljes lett a paletta.

Ha valaki szeretne nyáron Margaret Island, Nigel Kennedy, Nicola Bendetti, Pink Martini, Žagar, Budapest Bár, Magashegyi Underground vagy Palya Bea koncertre menni, esetleg megnézni A salemi boszorkányok, Parasztbecsület/Bajazzók, Barbár éjszakák vagy Bonnie & Clyde előadásokat (hogy csak párat említsünk), a Városmajoron túl a Szabadtér Jegyirodában (Bárczy István utca 1-3.), a Margitszigeti Szabadtéri Színpad jegypénztárában és online tudja bebiztosítani a helyét.

Aki egyébként tegnap 3 és 4 óra között érkezett jegyet váltani a Városmajorba, személyesen a fesztivál ügyvezető igazgatójától, Bán Teodórától és Geszti Pétertől vásárolhatott, ők ugrottak be ugyanis a pénztárba. Geszti nem véletlenül volt jelen: ő is fel fog lépni augusztusban a Best of Geszti műsorával. A városmajori sort június 8-án Freddie kezdi.

További információkat ITT találtok.