Véget ért adventi játékunk, mutatjuk az utolsó kör nyertes posztjait. Köszönjük, hogy velünk játszottatok, boldog karácsonyt kívánunk!

Kinyílt az összes ablak virtuális kalendáriumonkon, ami egyben az idei adventi játékunk végét jelenti. Köszönjük, hogy ilyen sokan velünk tartottatok, és megosztottátok élményeiteket - összesen 772 alkalommal. Nem volt egyszerű feladat napról napra kiválasztani a legjobbat a sok klassz poszt közül, de hogy végül kik lettek a befutók az utolsó felvonásban, lentebb megnézhetitek.

Ők a Red Bull, a Séf Asztala, a Vendéglő a Kisbíróhoz, a Gerlóczy Kávéház, a Four Seasons Hotel - Grasham Palace, a First Craft Beer, a BRKLYN, a Redjet, a Yoga Brunch és a Budapest100 meglepetéseit kapták. Ahogy ígértük, különdíjast is választottunk, az egész játék alatt aktív és kreatív posztolók közül: az ő jutalma szerkesztőségünk ajándékválogatása. Ennek tartalma egy kétfős sétajegy az Imagine Budapest bármely túrájára, egy kétfős belépő a Ludwig Múzeumba, egy kézműves sör és egy POKET zsebkönyv.

Minden nyertesnek gratulálunk, és az egész We Love Budapest csapat nevében kellemes ünnepeket kívánunk.