Már a december felénél járunk, ami adventi játékunk szempontjából sok-sok fényes, glitteres, korcsolyás, forralt boros, vagyis karácsonyi hangulatú képet jelent. Eddig összesen 400 posztban mutattátok meg, nektek hogyan telik az ünnepi készülődés, mi pedig újabb versenyzőket jutalmaztunk ezért ajándékokkal. Íme a heti nyertesek.

Emlékeztetőül: december elsejével elindult a hagyománynak számító adventi játékunk, mely során egészen 24-ig minden nap kinyitunk egy ablakot a virtuális kalendáriumonkon. Az itt feltáruló ajándékokat nektek szánjuk: az idei kulcsszó a #wlbwinter, ezzel a hashtaggel várjuk Instagramra a karácsonyi hangulatú, budapesti posztokat (amin ne felejtsétek el megjelölni a We Love Budapestet, és fontos, hogy nyilvános legyen az Insta-profilotok)!

Az elmúlt egy héten újabb 200 poszt érkezett, amit ezúton is köszönünk nektek.Ezekközül választottuk ki kedvenceinket, aminek készítőit a Yellow Bistro & Bar, a Freshland, a Ludwig Múzeum, a Fióka, a Bock Bisztró és az Iparművészeti Múzeum ajándékaival jutalmaztuk. December 24-ig még bőven van idő csatlakozni, és érdemes is, a következő egy hétben például (nem sorrendben) a Red Bull, a Vendéglő a Kisbíróhoz, a Gerlóczy Kávéház, a Four Seasons Hotel - Grasham Palace, a Séf Asztala és a First Craft Beer meglepetései készülődnek.

Ne feledjétek, hogy a játék végén különdíjast is választunk, akit egy, a WLB csapattagjai által összeválogatott csomaggal lepünk meg. Az eddigi nyertes posztokat pedig itt láthatjátok: