Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

Kávéval és sütivel pedagógusok képzéséért - Ébreszd fel a benned élő Hőst!

Hogyan tehetünk egy olyan környezetért, amelyben mindannyian szívesebben élnénk? Például úgy, hogy követjük a Hősök Tere kezdeményezést, ami tréningekkel, workshopokkal és különféle kampányokkal hívja fel a figyelmet rá: tegyünk egymásért. Ha szeptember 3. és 30. között "Ébreszd fel a benned élő Hőst!" matricával ellátott kávézókban fogyasztunk bizonyos termékeket, azzal most pedagógusok képzését támogatjuk.

A Hősök Tere kezdeményezés missziója, hogy változást vigyen a társadalomba, egész pontosan abba, ahogyan egymáshoz fordulunk. Programjaikkal kezdőlökést próbálnak adni ahhoz, hogy figyelmesebbek legyünk egymással, és merjünk kiállni, tenni másokért. Ehhez tréningeket, workshopokat szerveznek, hogy így adják át a gyakorlati tudást. Különféle kampányokat is indítanak: jógáztak már közösen a Hősök terén és együttműködtek a Hadik Kávéházzal.

Szeptember 3-30. között pedig az Ébreszd fel a benned élő Hőst! nevű kezdeményezésükbe kapcsolódhatunk be mi is, hogy támogassuk munkájukat. Ehhez csupán annyi a teendőnk, hogy elmegyünk a (matricával is) megjelölt kávézók valamelyikébe, és megvásárolunk egy (vagy több) bizonyos terméket. A befolyt összegeből a Hősök Tere pedagógusokat képez majd, tréningek segítségével.
Résztvevő kávézók


A kezdeményezés mellé olyan ismert szereplők is odaállatak, mint Harcsa Veronika, Al Ghaoui Hesna, Szabó Simon, Nyáry Krisztián vagy Palya Bea, így lettek a Hősök Tere jószolgálati nagykövetei.

A szeptemberi kampányhoz most még bármelyik kávézó csatlakozhat, ehhez az alábbi számot kell hívni: +3630 4274839 (Horváth Judit).

Hasonló tartalmak

Budapest

Nőnapi adománygyűjtés Józsefvárosban – Higiéniai eszközökkel segíthetjük a rászorulókat

Adománygyűjtést szervez a Józsefvárosi Önkormányzat nőnap alkalmából, március 5-ig több helyszínen adhatunk le higiéniai cikkeket.

Budapest

Hőhullám a IV. kerületben – Miért mindig Újpesten dől meg a melegrekord?

Az elmúlt hetekben sorra dőltek meg a melegrekordok, sok közülük Újpesten. Ez a kerület lenne a város legmelegebb helye?

Budapest

Budapest és a bűvös 7-es szám

Rejtélyes oknál fogva a 7-es számot misztikus titokzatosság lengi körül. Ezért megnéztük, mi az, ami kötődik vagy kötődött ehhez a számhoz Budapesten.

Budapest

Teljesen átépíthetik a Clark Ádám teret

Bár úgy tűnt, a Lánchíd rekonstrukciójával sok változáson esett át maga a tér is, teljes felújításáról most írtak alá szándéknyilatkozatot

Neked ajánlott

A