Idén sajnos a headlinerek nem időztek a Szimplában, se nem fedezték fel Budapestet – már az alapján, amit a közösségi oldalaikon közzé tettek. Viszont nagyon élvezték a Szigetet és szeretettel gondolnak vissza a rájuk kíváncsi tömegekre. Lana Del Rey szívesen pózolt egy-egy képre a koncert alatt a rajongóival, MØ pedig a backstageben ünnepelte a szülinapját a csapatával.

Tavaly ugye Ashton Kutcher és Mila Kunis jelenléte borzolta a kedélyeket, ám idén sem maradt a Sziget bulizó celebritás nélkül. A Sziget VIP-ben nem más lófrált, mint Sacha Baron Cohen, azaz Borat vagy éppen Ali G.

Lana Del Rey koncertje közepén leugrott a rajongók közé, hogy közös képeket készítsenek. Ez kicsit leállította az amúgy sem, éppen pörgős eseményt, ám sokaknak ez az egy-egy fotó jelentette a mindenséget.

Az aktuális DJ favorit, Kygo és a tinilányok szíveinek elrablója, Shawn Mendes úgy tűnik vodka-Redbullra marrt rá a fellépések előtt/után.

A 20 éves kanadai énekes és dalszerző nagyon sok elsőbálozót hozott a Szigetre, velük együtt pedig magát feláldozó szülőket is. A tömeg óriási volt, Shawn lelkendezve posztolta képét az Instára.

Dua Lipa, az angol énekesnő élete első megafesztiválos headliner show-ját adta a Szigeten. Alig tudta elhinni mindezt, és úgy fogalmazott, hogy valóra vált az álma.

A The Kooks-os fiúk nem először nyomták el a Naive-ot a Nagyszínpadon, de még mindig nagyon kedvelik a Szigetet. Olyannyira egyébként, hogy Luke Pritchard, a frontember éppen mellettünk haladt el az őket követő Parov Stelar koncerten. Elég szimpatikus, hogy pár perce még ő énekeltette a tömeget és most simán vegyül velük.

A Mumford & Sons is álomszerűnek írta le a szigetes tapasztalatait, sőt, még magyarul is megköszönték Budapestnek az élményt. A bónusz pedig, hogy fotósunk, Kálló Péter drónos képét osztották tovább.

MØ pár évvel ezelőtt még az A38 sátorban koncertezett, mára viszont a Nagyszínpadon kapott helyet. Fellépése pont szülinapjára esett, ezért a backstageben barátai és munkatársai spontán ünnepléssel lepték meg. Erről egy kisvideót találunk az Instagramján.

Liam Gallagher a Twitterén méltatlankodott, hogy eddig miért nem mondta neki senki, hogy Budapest mennyire jó hely. Egy kommentelő pedig frappánsan válaszolt is: George Ezra már megpróbálta.