Húsvét alkalmából felpezsdült a főváros is, ennek – és a küszöbön álló hosszú hétvégének – okán mi is egy extra hosszú és tartalmas programajánlóval jelentkezünk, amiben tényleg minden van: brunch, sörpremier és -vacsora, teliholdas jógaóra, lemezbemutató, filmvetítés és még sok más.

  • Csütörtök

A Budapest Nights : Harry Potter quiz House Bar

Ha úgy gondolod, hogy neked kellett volna felvételt nyerned Roxfortba, mert a seprűnél már csak a varázspálcát forgatod virtuózabban, vagy ha csak úgy gondolod, hogy nálad senki sem tud többet a Harry Potter-univerzumról, akkor teszteld a tudásod!

Dinner Series: The Art Of Spring & Gabi KnollDear Budapest

Dear Budapest, vacsorasorozatának következő alkalmán ezúttal a tavasz szeretete és csodálata, színes, friss, megújuló könnyedsége és a húsvéti ünnep áll a középpontban. A tavaszköszöntő vacsorára egy négyfogásos menüvel készülnek és Gabi Knoll-koncerttel a város egyik leghangulatosabb sarkán.

Florida Flakka Crisis - Dope Glaze versus Deep Calypso/ Dürer Kert

A kezdetben nyers garázsrockos, manapság már inkább powerpopos Dope Calypso a hazai színtér egyik legextravagánsabb koncertzenekara, a fellépéseiknek bérelt helye van a programajánlóinkban. Főleg ha az alternatív és klasszikus rock and roll elemeket izgalmasan és energikusan vegyítő Deep Glaze az este másik bandája.

Norbert Kristof - live album release & listening partyKlinika

Norbert Kristof legújabb kiadványa ezen a napon jelenik meg a Klinik gondozásában. A Norbert Kristof On the Deck anyaga tavaly októberben került rögzítésre az A38 Hajón. Ezen az estén a hipertermékeny singer/songwriter új albumának végighallgatása mellett kedvenc előadóiból összepakolt playlist is esélyes.

Mad Scientist - Málna premier/ Labor

A Mad Scientist Alpha Batch szériájának legújabb főzete – a