Szerdán mehetünk utoljára ide, hogy az ázsiai-magyar fúziós konyha remek fogásait kipróbáljuk. A bezárás oka, hogy túl kicsi volt a hely, és lejárt a bérleti szerződés is.

Bármennyire is hiányoznak az ilyenfajta helyek a városból, úgy tűnik, egy időre a Beszálló ételeit is nélkülöznünk kell. A food bar stábja viszont ígéretet tett arra, hogy amint egy megfelelőbb és nagyobb helyet találnak, hírt adnak az újranyitásról.

"Óriási sajnálattal kell közölnünk, hogy a Beszálló ebben a formában és helyen, március 1-től már nem üzemel.  Nagyon köszönjük, hogy rendszeresen jártatok hozzánk, hogy értékeltétek azt a gondoskodást és szeretetet ami az ételeinket inspirálta. Nagyon hiányozni fogtok nekünk! (...) Mégegyszer nagyon köszönjük, egy élmény volt. Béke. - Beszálló -" – olvasható a hely Facebook-oldalán.

Mi pedig reménykedünk benne, hogy a megszokott konyhát továbbvívő új helyre nemsokára ismét betérhetünk a vietnami gulyásért. A Dining Guide információ szerint ugyanis nincs minden veszve, és a gasztrobár valamilyen formában újranyit majd, remélhetőleg egy nagyobb helyen, de Huszár most inkább a Fámára szeretne koncentrálni.