Pár hónapja írtunk a Takács Bakery Hattyú utcai nyitásáról, ahova utána is vissza-visszatértünk, mert azon megbízható helyek egyike volt, ahol munkaidő után is találtunk a polcokon jó minőségű kovászos kenyeret. Ezért szomorúan konstatáltuk pár hete, hogy bezárt. Pedig valójában átalakítás zajlott, ugyanis a KicsiZso tulaja, Horváth Zsolt vette át az üzlethelyiséget, hogy reggeliző-szendvicsezővé alakítsa.

Radikális változás ugyan nem esett a helyen: a név és a pékség profil ment, de a kovászos kenyerek és pékáruk maradtak, kiegészülve a KicsiZsóban is ismert szendvicsekkel, süteményekkel és reggelizési opciókkal. Immár MiniZso a neve a Frankel Leó úti nagy testvér után, amit megbízható reggelijei és prémiumhúsos bagelei miatt is szeretünk. A Bodrog feliratú, saját készítésű szmóker a MiniZsóban is ki van állítva, és ha minden igaz, jövő héttől itt is kapható majd az ezzel füstölt kacsamelles bagel. A méretből adódóan hatalmas villásreggeliket itt nem lehet megejteni, de Zsolt tervei szerint két hét múlva leveses-szendvicses ebédmenüt is kínálnak majd.

Ugyanazt a sötét pörkölésű  Bagira kávét kortyolhatjuk itt, mint a KicsiZsóban, és a croissant-ba töltött szendvicsek mellett különlegességnek számítanak a serrano sonkás és brie sajtos, fügével megbolondított focaccia melegszendvicsek is. A kínálatot különböző torták, sütik, tápiókapuding, elvihető kovászos kenyerek, zsömlék és bagettek színesítik.