A St. Andrea pincészet egy új tetőterasz nyitására készül a Vörösmarty téren. A pár hét múlva megnyíló St. Andrea Wine&Skybart nem csak nyáron látogathatjuk majd.

A budapesti közönség látszólag nem tud betelni a tetőteraszok nyújtotta látvánnyal, és annak ellenére, hogy az elmúlt években nyíltak új helyek, az az érzésünk támadt, hogy a város még bőven elbírna hasonló profilú vendéglátóegységeket. Szerencsénkre a St. Andrea is tervbe vette, hogy júniusban bővül: az egri borászat és a budapesti étterem után a St.

Andrea Wine&Skybarral
színesítik a portfóliót, ezúttal ők is a magasban, ahol az V. kerületre nyílik rálátásunk a világörökség részét képező Váci 1 tetőteraszáról.

A prémium kategóriát képviselő bárt évszaktól függetlenül látogathatjuk majd a Vörösmarty téren, a két nyitott körterasz mellett találunk ugyanis egy zárható, üvegfalú bár részt is. A hangsúly értelemszerűen a borokon és koktélokon lesz, de Barna Ádám séf bar food fogásokkal készül majd. Már láthatunk pár képet ízelítőül, a közelgő nyitás kapcsán figyeljétek Facebook-oldalukat!