Elérkezett az év utolsó hétvégéje és vele együtt 2016 utolsó programajánlója. Szombaton bolondul majd meg a város, de bőven lesz mit csinálnod akkor is, ha nem tervezel szilveszteri megőrülést.

Csütörtök
December 29-én várnak a Corvin moziba az Assassin's

Creed
film premierjére. Az eseményen lesznek: Magyarország Assassin Cosplayerei, Holdfény fantasy játékszaküzlet nyereményjátékkal, Digiprime 4 pc-vel, Assassin-játékokkal, és még sok minden más.

Magyarország vezető elektronikus projektje, a Žagar fergeteges évzáró koncertet ad egy kitűnő fiatal zenekar, a Klusters társaságában csütörtökön az A38 Hajón.

A 2016-os évet egyfajta alkotói szabadságnak tudták be a punnany massifos srácok, három év után kihoztak egy új lemezt, és visszafordultak a stúdió felé. Befelé. Ennek a folyamatnak a lezárása a kifejezetten hangversenytermekre készült műsor, így a Punnany-hangzás talán eddigi legőszintébb kifejezésére számíthat a közönség csütörtökön a Müpában.A Corvin Clubban a műfaj egyik királynője, Magda mellett a két teremre osztott csütörtöki este számos egyéb különlegességgel lesz felvértezve: látható a Diynamic és a Connaisseur üdvöskéje, Alex Schaufel szettje is a Corvin Barban, az új magyar tehetség, Coloboma közel 2 órás felvezető live act-je Magda előtt, és a méltó körítés Andras Toth, Isu, Lank és Cvrdwell személyében.PéntekKét év munka után november 19-én megjelent a Middlemist Red második albuma, a Ripple Soul, amit november végén telt ház előtt mutatott be a zenekar az A38 Hajón. Azóta először, és idén utoljára december 30-án hallhatjátok az új albumot a Kuplungban.

A Summer Calling, a Track Terrace és a kispéntek™ kollektíva bemutatja: Winter Calling, Hütte Edition, első felvonás. Helyszín a Bálna kedvenc ki- és beülős helye, az Esetleg Bistro lesz és annak szuper panorámával megáldott terasza.

A programot illetően az alábbi a kínálat:

jó zene, ismert DJ barátok, jó fej arcok, forralt bor, forró tea, finom harapnivalók, stb.

Budapest egyik leggyönyörűbb fürdője, a Széchenyi ismét SPArty-val várja vendégeit december 30-án. A gyógyító termálvíz és a legjobb elektronikus zene már csak természetes, a vizuális elemek pedig mintha a jövőből érkeztek volna – ezek kombinációja remek alkalmat nyújt egy előszilveszteri ünneplésre.

A drum and bass és a Bladerunnaz neve Magyarországon egybeforrt, aki idehaza a stílus kedvelője az biztosan megfordult már BLZ rendezvényein.

Szilveszter előtt az Akváriumban jön össze a társaság olyan nevekkel, mint Palotai, Mindscape, DJ Ren vagy Ninjabreakz.SzombatAz év utolsó napján egészen biztosan megőrül majd a város, valamennyi szórakozóhelyen egymásnak adják a kilincset a bulizók. Ajánlunk egy tucatnyi partit december 31-ére.

Ne maradj le a főváros legnagyobb szabadtéri rendezvényéről az év utolsó napján, a Kincsem Parkban!
Izgalmas futamokkal, klasszis lovakkal, sztárokkal, nagy nyereményekkel, koncertekkel és fergeteges hangulattal várnak ebben az évben is.

Valószínűleg nincs olyan étterem vagy bisztró Budapesten, amely ne készülne ünnepi menüvel az év utolsó napjára. Megnéztük a helyeket és kiválasztottunk 10 (nem mondhatni, hogy pénztárcabarát) szilveszteri vacsorát, hogy méltóképpen zárhasd 2016-ot.

A két ünnep között begyújtják a rakétákat és egy rendhagyó klubfesztivállal búcsúztatják a 2016-os évet a BRKLYN-ban. Sztárfellépőkkel, rezidens DJ-kkel és tematikus bulikkal készülnek. A BRKLYN klubfesztivál keretein belül lehetőségetek van heti bérletet váltani, mely tartalmazza a szilveszteri buli és a hétfői Studio54 Tribute Party belépőjét is. December 31-én pedig megszervezik a város történetének talán legnagyobb maszkos újévi buliját: jön a Black&White Ball. (x)VasárnapA teremtés többrétegű remekmű: élvezi kicsi és nagy egyaránt, több korosztálynak szól.

Haydnoratóriuma a földi lét nagyszerűségét, beláthatatlan gazdagságát hirdeti, egy-egy részlete képeskönyvszerűen, élénk színekkel, sok-sok kedvességgel és bájjal, no meg humorral tárja a hallgató elé e csoda részleteit. Újévi matinékoncert január első napján a Müpában.

Kicsit átlényegítik a Fogast ezen a reggelen. Kibővített hangcucc, speckó vizuál, rengeteg kedveskedés, valamint a város számukra legkedvesebb DJ-i és szervezői, akik úgy döntöttek, hogy itt reggeleznek. A háztól a Lärm-ig bejárják a teljes hazai technó érzésvilágot, a boldog ölelkezéstől a veretésen át a sötétben elmélkedésig.