Magyarország legnagyobb sneaker fesztiválja szerveződik hazai és világmárkákkal a főszerepben. A Sneaker Stars-on a cipőkön kívül az extrém sport és a zene áll majd a középpontban.

Az utcai sportcipők, tornacipők (sneakerek) a mostani trend és „városkép” központi szereplői Budapesten is, ezt a hullámot lovagolják most meg egy fesztivállal, ami a sneakerek helyezi a fókuszba, hazai és világmárkákkal a főszerepben. Hiszen most, hogy közeleg az ősz, úgyis a hátsó polcra kerülnek a papucsok és a szandálok.

A Sneaker Stars elnevezésű, hiánypótló eseményt az Akvárium Klubban rendezik meg szeptember 3-án, szombaton, ahol bemutatkoznak a kiállítók, többek között az adidas Originals, a Nike, a Puma, a Converse, a Le Coq Sportif, és nem utolsósorban az Asics legújabb kollekciói.

A cipők mellett a zene és az extrém sport is nagy hangsúlyt kap az egész napos rendezvényen.

Fellép többek között a Cloud 9+, a Halott Pénz Dj set, Deniz, Marge Dj szett, valamint egész nap olyan népszerű DJ-k zenélnek a helyszínen, mint Dj Revolution, DR BRS, Dj O’neil vagy DJL. Rendeznek továbbá egy Kicks & Chicks versenyt, ahol a jelentkező lányok sportcipőben versenyeznek a zsűri – Lakatos Márk, Metzker Viki - előtt a 150.000 Ft értékű Playersroom utalványért és kampányfotózásért, valamint egy értékes adidas Originals ajándékcsomagért. Emellett félcsőversenyt és New Dance World bemutatót is tartanak.

Ezen a napon és helyszínen tehát minden a sneakerekről fog szólni. A legnépszerűbb világmárkák mellett hazai brandek és egyéb kiállítók is bemutatják, mi lesz a "cool": bejárhatók lesznek az adidas Originals, Nike, Puma, Converse, Playersroom, Le Coq Sportif, Cayler&Sons, DJINNS, Asics, Saucony, NEFF, Stance, New Era, Dorko, Cayler&Sons, Mitchell&Ness, Playstation és a West Coast Barbers standjai.A Sneaker Stars belépővel az esemény egész nap, vagyis 10 és 20 óra között látogatható. Az esemény főtámogatója a Seat. Jegyek országszerte kaphatók a Playersroom üzletekben, az Akvárium Klubban és a tixa.hu felületén 1500 forintért. A belépő teljes összege levásárolható a PlayersRoom üzletekben, részletes program itt található.

JÁTÉK!

Három darab páros belépőt sorsolunk ki a Sneaker Starsra azok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:
Hányadik alkalommal rendezik meg a fesztivált?
A játék péntekig tart, a nyertest Facebookon értesítjük, figyeljétek a mappákat!

WeboldalFacebook oldalFacebook event