Budán bővül az ázsiai streetfood-kínálat, ugyanis két egységet is nyit ezen a részen a padthai wokbar.

Ma a Kolosy tér mellett, a Bécsi úton nyitott meg pár órája az új padthai wokbar, nemsokára pedig a Mammutban is betérhetnek a keleti ízek kedvelői, utóbbi az egykori McDonald's helyén nyit majd. Tehát úgy tűnik, végre Buda is megerősödni látszik a street food terén, hiszen a Széll Kálmán téri Zing burgerei után már a Duna másik oldalán is megtaláljuk azokat a helyeket, ahol gyorsan ehetünk jót. A padthai számtalan verzióját áruló hely mostantól Óbudán is elérhető lesz.

Az ügyvezető, Kanóczky Máté szerint nem véletlen a helyválasztás: “Mivel a mi irodánk is a közelben található, már régóta éreztük az igényt egy padthai wokbarra. A helyszín megtalálása azonban eddig váratott magára.

A Bécsi úton viszont az eddigi legnagyobb fedett teraszos wokbart sikerült kialakítani. "
A padthai egyik előnye, hogy magunknak állíthatjuk össze a tésztánkat. Variálhatjuk a feltétet is és a szószt is, ráadásul az alapételen felül különböző extrákkal is felturbózhatjuk az ételünket. Az így elkészített ételek igen széles skálán mozognak, ami a könnyű zöldséges ebédtől egészen az óriási, extrákkal teli padthaiokig terjed.

Azoknak is jó megoldás lehet, akik egészségesen szeretnének étkezni vagy diétán vannak, ugyanis mindegyik étel kókusztejjel készül, és választhatunk teljes kiőrlésű tésztaalapot, vegetáriánus kombinációt, ehhez pedig kérhetünk mellé cukormentes limonádét is. Az egyes kombinációk kalória és makronutriens tartalmát pedig a honlapon találjuk, így még komoly diétázás idején is bátran betérhetünk ide.

Az új padthai wokbar egy nagy fedett terasszal is várja a thai ízekre vágyókat. Alábbi fotógalériánkban megnézhetitek, milyen lett az új étterem.