Július első hétvégéjén a rooftop bárokat végigjárva szavazhatunk a legjobbakra.

Nem is olyan rég megjelent egy cikkünk a budapesti tetőteraszos bárokról. Végre megérkezett a nyár, Budapest pedig minden szögből szép, de főleg felülről, amikor belátjuk szinte minden szegletét, ezért nem csoda, hogy a rooftop bárok kezdenek megtelni.

Július első hétvégéje is a tetőteraszokról fog szólni. A 360 Bar ünnepélyesen kihívja ugyanis a város legmenőbb rooftop bárjait, nekünk pedig az a dolgunk, hogy eldöntsük, ki miben a legjobb. A megmérettetés résztvevői: a kihívó 360 Bar, a Corvin Club, a Gozsdu Sky Teracce és a .

Szavazni úgy lehet, hogy július 1-3-a között a részt vevő teraszokon begyűjtjük a Roftop Challenge Weekend hivatalos szavazólapjait és kitöltjük azokat. A leadott szavazólapért cserébe a bárok megajándékozzák a "teraszkritikusokat" egy itallal. Ha a szavazólap már nálunk van, akkor kezdődhet a tesztelés: végigjárva a helyeket a következő szempontok alapján kell bírálnunk: ételek, italok, kiszolgálás, kilátás/hangulat, zenei program (1-5). Minden helyszín saját szavazólapját az adott bárban kell kitöltve leadni, és a bárpultnál érvényesíttetni saját pecsétjükkel.