Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Éjszakai élet

Indul a Rooftop Challenge Weekend – szerinted melyik a legjobb tetőterasz?

Július első hétvégéjén a rooftop bárokat végigjárva szavazhatunk a legjobbakra.

Nem is olyan rég megjelent egy cikkünk a budapesti tetőteraszos bárokról. Végre megérkezett a nyár, Budapest pedig minden szögből szép, de főleg felülről, amikor belátjuk szinte minden szegletét, ezért nem csoda, hogy a rooftop bárok kezdenek megtelni.

Július első hétvégéje is a tetőteraszokról fog szólni. A 360 Bar ünnepélyesen kihívja ugyanis a város legmenőbb rooftop bárjait, nekünk pedig az a dolgunk, hogy eldöntsük, ki miben a legjobb. A megmérettetés résztvevői: a kihívó 360 Bar, a Corvin Club, a Gozsdu Sky Teracce és a .

Szavazni úgy lehet, hogy július 1-3-a között a részt vevő teraszokon begyűjtjük a Roftop Challenge Weekend hivatalos szavazólapjait és kitöltjük azokat. A leadott szavazólapért cserébe a bárok megajándékozzák a "teraszkritikusokat" egy itallal. Ha a szavazólap már nálunk van, akkor kezdődhet a tesztelés: végigjárva a helyeket a következő szempontok alapján kell bírálnunk: ételek, italok, kiszolgálás, kilátás/hangulat, zenei program (1-5). Minden helyszín saját szavazólapját az adott bárban kell kitöltve leadni, és a bárpultnál érvényesíttetni saját pecsétjükkel.

Hasonló tartalmak

Hamarosan elnyelheti a föld ezt a legendás pesti kastélyt

?>

A Bogáti-Hajdú-villa a 19. század végén épült, a süppedős talaj miatt pedig a Loire-völgyi kastélyok mintájára ezt is lábazatra emelték.

Mennyire ismered a Széll Kálmán / Moszkva tér történetét?

?>

Új kvízünkkel tesztelhetitek, mennyire ismeritek Budapest egyik legfontosabb csomópontjának történeté.

Mutatunk egy kávézót, ahol akár színészekkel is összefuthatunk!

?>

A Katona József Színház büféje, a kantin: nem csupán az előadások idején, hanem mindennap nyitva áll a vendégek előtt.

Közép-európai ebéd 120 méterrel a város felett

?>

Krúdy kedvence és régiós gyöngyszemek, bisztróhangulat és a város legizgalmasabb panorámája – megnéztük a VIRTU Restaurantot.

Neked ajánlott

A