Június 24-én 12 órakor megnyitott az egyetlen asztallal működő Bisztro25, amely szombaton 13 óráig tart nyitva a budapesti Erzsébet téren.

A megadott időszakban, 25 órában összesen 45 idősávban fogadja a szerencsés vendégeket, akik előzetesen asztalt foglaltak. A választékban olyan ételek szerepelnek majd, mint az Angus steak sült csicsókával és édesburgonyával, a borjúszűz kelvirággal és feketekagylóval, vagy a pisztránglazacfilé tengerispárgával, rákos rizzsel és rozémártással.

A Bisztro25éttermet péntek délben SegalViktor nyitotta meg, és őt követően a konyhapultnál az ország újító és neves séfjei váltják egymást. Az eseményen képviselteti magát a Situ, az Á la Maison, a kiSSBende Contact Dining, a La Perle Noire, az Innio, a Mészár Steak Kitchen, a Tigris Étterem, a Dzsem Pékség, a , a , valamint az Óbor Étterem is.

Az esemény időpontja természetesen nem véletlenszerű: a különleges vendéglátóipari egység az Electrolux 25. születésnapja alkalmából nyílt meg, mivel a cég vezető szerepet tölt be a gasztronómia terén.

További részletek: itt.