Három fiatal magyar tervező újragondolta a biciklis szállítást, és PaperSpokes (magyarul PapírKüllők) név alatt egészen egyedi újdonság született. A hagyományos kerékpárkosár helyett stílusos, időtálló, egyéni igényekhez alakítható ládákat alkottak meg.

Nemsokára itt a tavasz, és újra felülhetünk a biciklikre, mostantól pedig már a megunt fekete fémkosarakat is lecserélhetjük

stílusos és egyedi faládák ra. A napoktól ugyanis részesei lehetünk a biciklis szállítás reformjának, hiszen három fiatal magyar tervező hiánypótló termékkel jelent meg, akik keze alatt egy egészen egyedi újdonság született. PaperSpokes (magyarul PapírKüllők) név alatt újragondolták a biciklis szállítást, és a hagyományos kerékpárkosár helyett olyan egyéni igényekhez alakítható ládákat alkottak meg, melyek stílusosak és időtállóak.

Az egyedileg gyártott fényvisszaverős gumikötelekkel bármilyen tárgyat könnyedén és stabilan lehet rögzíteni a ládákba és annak külső felületére is. A rögzítés segítségével biztonságosan szállítható bármilyen hétköznapi dolog, attól függetlenül, hogy bevásárlásból jövünk, kávét viszünk magunkkal vagy épp munkába sietve a laptopunkat kell magunkkal cipelnünk.

A ládák nemcsak funkcionálisak, hanem valódi dizájnkiegészítőknek is számítanak. Aprólékosan és időt nem spórolva tervezett darabokról van szó. A Paperspokes ládák speciális fából készülnek, emiatt ellenállnak a napsütésnek és az esőnek is, így egész évben jól használhatóak.

A női tervezőhármas elmondása szerint a legnehezebb a megfelelő alapanyagok felkutatása, tesztelése volt, ez majdnem egy évet vett igénybe. A sok kísérletezés és a rengeteg prototípus kipróbálása után viszont egy igazán szép és strapabíró különlegesség készült el. A ládák itt érhetők el és rendelhetők elő a tavaszi biciklis szezonra.