Talán akadnak még, akik emlékeznek arra, hogy a Poster Store 2004-ben a Múzeum körúton nyitotta meg kapuit. Az elmúlt 11 évben sok minden változott, de egy valami nem: még mindig szuper streetwear ruhadarabokat szerezhetünk be tőlük, és legnagyobb örömünkre, ezt már a hetedik kerület szívében is megtehetjük.

Az üzlet több, mint egy évtizede öltözteti a város lakóit olyan márkákba, mint a Vans, Toms, Dickies vagy épp az Urban Classics. Az első PSTR Store pont abban a Múzeum körúti udvarban kapott helyet, ahol ma már a Cukorka finomságai között válogatunk, majd a bolt bezárásával elindult a webshop üzemeltetése. A lelkes vásárlók követelésére 2013-ban az üzlet újra megnyílt, de ezúttal már teljesen más környezetben, az Aréna Plázában.

Szerencsére a tulajdonosok visszavágytak a belvárosba, és nemrég a Rumbach Sebestyén utca 6. szám alatt megnyitották a PSTR Store 2-t. A letisztult kis üzletben férfi és női ruhák, kiegészítők is megtalálhatók. A kínálat pedig nagyon hasonló az Arénában és a webshopban kaphatóhoz: Cheap Mondays farmerek, New Era sapkák, Toms cipők, Fjallraven hátizsákok és egyéb szépségek várják gazdáikat. A húzónevek mellett olyan, – számunkra - ismeretlen brandeket is kínálnak, melyeket fair trade keretek között, ázsiai manufaktúrákból szereznek be.

Újdonság a Rumbachban, hogy itt már elérhetők a Fux Shop sárgaréz ékszerei is. A közkedvelt kristályos nyakláncok és visszafogottabb gyűrűk és fülbevalók mellett olyan extrém darabokra is rábukkanhattok, mint a nyúlcsontvázas nyaklánc, vagy a rákollóban végződő karkötő. Hamarosan a Fux Shop önálló webshopja is elindul, addig pedig válogathattok az egyedi ékszerek között.
Ahogy ezeknél a neveknél megszokhattuk, az árak erősen felső-középkategóriásak, de az biztos, hogy a pénzünkért stílusos és minőségi dolgokat vihetünk haza. Az új bolt lokációjának köszönhetően sok külföldi vásárló megtalálja őket, de remélik, hogy egyre több magyar vevőt köszönthetnek majd.