A TONI&GUY Fashion Week Budapest 2014. áprilisában New York, London, Milánó és Párizs divatbemutatói után, új partnerekkel kiegészülve, izgalmas újdonságokkal jelentkezik. Hazánk egyik kiemelkedő divateseménye ismét kifutóra viszi a magyar főváros legnevesebb tervezőinek legújabb kollekcióit.

Ebben a szezonban, 2014. április 12-én (szombaton) vonulnak majd fel a TONI&GUY Fashion Week Budapest kifutóján a tervezők még sehol sem látott darabjai. A TONI&GUY Fashion Week Budapesten idén tavasszal bemutat a Kata Szegedi, a NUBU, a Je Suis Belle, az ANDA, a Nanushka és a USE unused márka. A tavalyi nagy sikerű lounge rész új kitelepülésekkel és divatprezentációkkal egészül ki. A TGFWB ezen platformján mutatkozik be például a fiatal tervezőtrió a THEFOUR 2014-es ősz-téli kollekciója is.

A nemzetközi backstage-ekben szezonális hajtrendeket megálmodóTONI&GUY Hair Meet Wardrobe; a világ egyik vezető szépségmárkája a M·A·C Cosmetics, topmodelljeinknek és vendégeinknek természetes ásványvizet biztosító JANA valamint az idén különleges kitelepüléssel jelentkező Mercedes-Benz mellé becsatlakozik a TGFWB lounge részlegébe hipermenő kávéházzal betelepülő NESCAFÉ® Dolce Gusto® illetve a SONY Magyarország is. Büszkék vagyunk rá, hogy ismét minőségi partnerekkel együtt teremtünk platformot hazánk legismertebb divattervezői számára.

Az esemény a szakmai közönség számára, sikeres regisztrációt követően ingyenesen látogatható. Azok se keresedjenek el, akik nem jutnak be idén a Palazzo Dorottya impozáns épületébe, ugyanis a helyszínről élő egyenes adásban közvetítik a TGFWB A/W14-en új kollekcióikkal megjelenő divattervezőkkülönlegeshangulatúbemutatóit.

Addig is, amíg elérkezik a nagy nap, idézd fel a tavalyi hangulatot a TGFWB A/W 14-es mood videóval.