Aki egy kicsit is ismeri a budapesti fodrászatokat, tudja jól, hogy nagyjából négyféle létezik. Ahol fojtogat a dauervíz szaga és hangosabban szólnak a búrák, mint a jó öreg Tupolevek turbinái, aztán az, ahol a derékig érő hajból "véletlenül" kleopátra lesz, a futószalagon készített frizurák üzletei és a nagyon trendi, élvonalbéli szalonok, ahol félsz szólni, hogy csak sima bubi hajat szeretnél, s a félig akcentussal beszélő mesterfodrász addig győzköd, míg egy hajshow-ra illő kreációt nem vág neked. Feszengés mindenhol. A Mod&Co túlmutat a sablonos budapesti szalonokon.

Nehéz olyan fodrászatot találni, ahol minden feltétel adott ahhoz, hogy jól érezd magad:
kellemes a környezet, kiemelt minőségűek a termékek, ügyesek a szakemberek, és nem kell sokat várakozni, még akkor sem, ha csúszás van.
Subert Zsolt szalonja 2011 májusa óta üzemel és a Saco márka franchise partnere volt, egészen 2013 év végéig, mikor Zsolt úgy döntött, nevet vált, önállósodik, hogy még több kreativitást vihessen a Nádor utcai szalon életébe.

Az üzlet enteriőrje nem változott; Fónagy Dóra belsőépítész munkáját nagyon sokan megszerették. Biztosan hiányolták volna Szőke Gábor Miklósmozgalmas fa installációját és a gigantikus tükröket is, melyektől olyan trükkösen alakul a tér. Maradtak a környezettudatos Kevin Murphy termékek is, melyek segítségével a Mod&Co a Green Salon Project tagja. A Kevin Murphy samponok, festékek, styling és finish termékek ugyanis parabén, szulfát, ammónia és PPDmentesek, tehát nem használnak kemikáliát, a termékek fejlesztői elhatárolódnak az állatkísérletektől. Ez az első budapesti szalon, ahol biztosra mehetsz, hogy nem mérgek csorognak le a lefolyókon, hogy a vízhasználat is tudatos, de még a termékek csomagolása is biológiailag lebomlik.

A 14 főből álló, vérprofi csapat folyamatosan bővül. Zsolt hisz a tehetséges fiatal fodrászokban, s bár ő is végigjárta a szamárlétrát, azon van, hogy ha valakiben meglátja azt a bizonyos pluszt, minél előbb bemutassa őt a szakmának. Sokan felhúzott szemöldökkel néztek rá, mikor nagyon kreatív és egyéni látásmóddal rendelkező, de még kezdőnek számító fodrászokat vitt magával rangos versenyekre és fontos fotózásokra, de a szakma már tudja, ha Zsolt valakire esküszik, akkor az tuti befutó.

Ahogy a nagy szalonok többségében, a Mod&Co-ban is a tapasztalat, az elvégzett képzések és bizony a visszajáró vendégek számától függően kategorizálják a fodrászokat. Junior, Stylist, Senior Stylist és Master Stylist kategóriák szerint alakulnak például az árak is. Apropó, árfekvés: a város legmenőbb szalonjáról beszélünk, számos közismert szépség kedvenc helyéről, de mégis elérhető áron dolgoznak, hiszen nem céljuk arcpirító összegeket elkérni egy szépülésért.
Lökös Szandra, színtechnikus Barsi Balázs és Kádár Renáta is a csapatot erősítik. Megszámlálhatatlan címlap, fotózás, videoklipp, divatbemutató és rangos Fashion Week is a Mod&Co teamjének kreativitását dicséri.

Zsolt büszke rá, hogy a Mod&Co név felvételével még több kapu kinyílt előtte, még több lehetősége van vezető világhírű fodrászokkkal, oktatókkal kooperálni.

A sok külföldi képzésen kívül Budapestre is el tud hozni olyan szaktekintélyeket, akik fodrászkörökben élő legendának számítanak, és a szalon csapata saját workshopokon sajátíthatja el a legújabb fogásokat.
Felicity Davies, Richard Ashforth, Andrea Martinelli mind olyan sztárfodrászok, akik a Mod&Co csapatát már oktatták, méghozzá nem hajshow keretein belül, egy színpadról, hanem élesben, saját workshopon. Ennél innovatívabb és haladóbb képzési módszert aligha találunk az országban.
Ez a fodrászat kicsit olyan, mintha egy Fashion TV-s fotózás backtage-ében lennél. Szól a zene, mindenki mosolyog, mindig van idő a vendégekkel való konzultációra.

WEB