A Kamay Ko márka új kollekciójának megszületéséhez az örök város, Róma csodás parkja adta az ihletet. A Villa Borghese egy kifogyhatatan természeti csoda; évszázados fákkal, pázsitos tisztásokkal, tavakkal és szökőkutakkal. Ennek a különleges helynek minden titkát megismerhetjük a Kamay Ko által, mely a márkához hűen most is színes mintákként köszön majd vissza a termékeken.

Az idei kollekcióban több új fazonnal és két kollaborációval is készültek. Az eseményen lerántják a leplet legújabb újrahasznosított muránói üveg ékszereikről, amit Székely Málnával, a Málna jewellery tervezőjével közösen álmodtak meg. Idén a márka számára egyik legkedvesebb hazai márkával, a Secoundlanddel is készített egy izgalmas kiegészítőt, így biztosan mindenki megtalálja majd a szívének kedves darabot.

Sok szeretettel várnak május 10-én, pénteken a Mammut I. épületében a Kollabban, ahol először nézhetjük és vásárolhatjuk meg a Borghese kollekció legújabb darabjait. Ahogy mindig, most is készülnek italokkal, zenével egyaránt. Péntek este ott a helyünk, hogy egy páratlan olasz vakációt idézzünk meg velük!

Címkék