A december 9-i showroom megnyitón bemutatkozott Anna Amélie új kollekciója, amely a Walk in the Woods fantázianevet viseli. A kollekciót a vadregényes tájhangulat inspirálta, a változatos színek, illatok, és a nyugalom, amelyet Anna érez sétái alkalmával.

Egyedi műalkoltásainak létrehozására Anna a szövést, mint technológiát hívja segítségül az erdei hangulat megjelenítésére. A márka életében nagy változások vannak, az új showroom mellett többek közt szakít a konvencionális trendekkel, és a szezonális megjelenések helyett, inspiráció és téma szerint mutatja be a kollekcióit, termékenyebb tervezői munkát és megjelenést biztosítva.

A showroom életébe bekapcsolódott DaubnerAnna divattervező, aki tavasszal megjelenő légies női kapszula kollekcióját már itt fogja bemutatni AnnaDaubner néven. Három éves londoni tartózkodása alatt különböző pozíciókban gyűjtött szakmai ismereteket, és olyan világmárkáknál dolgozott, mint például OzwaldBoateng és Maison Martin Margiela. Kapcsolata az AnnaAmélie alapítójával a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen kezdődött, ahol a két tervező együtt készítette el diplomamunkáját. 2008 februárjában másik két társával együtt megalapította az OurFashionBlogot, ahol divatszerkesztőként tevékenykedett.

A showroom megnyitón megjelenő vendégek megkóstolhatták a Magyarországon egyedülállónak számító Pearl Shots koktélokat. A Pearl Shots a molekuláris konyha eszközeinek felhasználásával értelmezi újra a koktél fogalmát. A technológiának köszönhetően a gömb alakba zárt folyadék látványos megjelenésű, valamint felejthetetlenül új ízélményt és érzést nyújt.

Még több információ itt.