A Klauzál téren megnyílt Budapest új tervezői kölcsönzője, a The Changeroom. Minimál enteriőr, finom anyagok és kidolgozások, mostantól szabadon látogathatóan. A frissen nyílt hely célja, hogy új csatornát nyisson a hazai designerek, divattervezők és a közönség között, amely a saját tapasztalatra és élményre épül.

Klauzál tér 16. a pontos cím: egy bérházba besétálva és a harmadik emeletre érve, máris ott a The Changeroom, újonnan nyílt designer kölcsönző és bolt.

A hazai divatvilág ismertebb és még kevésbé ismert, ám tehetséges tervezők ruháit gondosan összeválogatva nyílt meg a lakásbolt, Doridea és Lilla Balázs ékszerekkel kiegészülve.

A tervezők között találjuk Barnoff, Celeni, CSF, F3 - fight for freedom, KOMOD, Maison Marquise,Tomcsányi Dóri, UrbanLegend by ZsofiGereby, Artep, Bálint Sára knit/wear ruháit. A showroom hagyományosan hétfőtől szombatig van nyitva, de kérésre persze egyéni időpontban is lehet látogatni.

A The Changeroom ötletgazdáinak kitűzése, hogy a frissen nyílt hely új csatornát nyisson a hazai designerek, divattervezők és a közönség között, amely a saját tapasztalatra és élményre épül.

„Célunk, hogy ezeket a ruhákat és kiegészítőket kihozzuk a showroomok falai közül egyenest az emberek hétköznapjaiba, olyan lehetőséget kínálva, ami nem hasonlítható máshoz.” A TheChangeroom egy exkluzív ruhakölcsönző a magyar divattervezők kreációira specializálódva, amely a héten nyitóhetet tart, a helyszín jelenleg így csak előregisztrációval látogatható, ezt követően nyitva tartásuk a megadott szerint alakul.
The Changeroom (bezárt)
Cím: 1072 Budapest, Klauzál tér 16.