A WAMP designvásár idén új helyszínre költözik! Május közepéig a Vörösmarty tér közvetlen közelében, Budapest legforgalmasabb sétálóutcájában elhelyezkedő Váci1-ben közel 4000 négyzetméteren jelentkezik vasárnaponként.

Az idei szezon február 17-én veszi kezdetét, és attól kezdődően heti rendszerességgel, a novemberben már bemutatott almárkákat is felvonultató, designprogramokkal tarkított gazdag vásárral készülnek a szervezők. Minden hónap első vasárnapján a gyerekekre és szüleikre fókuszáló WAMPMini, a másodikon a divatfanatikusokat célzó WAMPFashion, a harmadikon régi tárgyakat új kontextusban megjelenítő WAMPVintage, a hónap utolsó vasárnapján pedig az igényes gasztronómia rajongóit várja a WAMPSpájz.

Az új helyszín nem csupán lokációja okán érdemel kitüntetett figyelmet, de belsőépítészeti kialakítása, minősége a WAMP-on résztvevő tervezők számára is remek lehetőséget kínál, hiszen a kiállítók valóban minőségi környezetben kínálhatják egyedi tárgyaikat.

Az épület most először nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt.Februárban két alkalommal jelentkezik a WAMP. Az általános kínálaton felül február 17-én a WAMPVintage várja a látogatókat, ahol a divat fanatikusok antik csecsebecsék, vintage kincsek, bizsuk, brossok, egyéb ékszerek, ma is hordható praktikus kiegészítők, felújított minőségi bőrtáskák, cipők, ruhák, kalapok és kesztyűk között tobzódhatnak. A tárgykultúra iránt érdeklődők pedig mai szemmel is értéket képviselő felújított bútorok, lámpák, egyedi design tárgyak közül válogathatnak. Vasárnap többek között ott lesz a Cydonia Vintage, aki a régmúlt letűnt és újra felfedezésre váró csodás ruhái, cipői és ékszerei mellett tehetséges orosz és angol divattervezők extrém holmijaival is készül. Ismét részt vesz a patinás fémbetűket kínáló Alphabetika, míg a Vintage Bazaar és Huszti János újragondolt régi bútorokat és tárgyakat mutat majd be.Ezen a vasárnapon debütál majd a Bősze Ádám Zenei Antikvárium, amelynek tulajdonosa a 20. század első felének népszerű slágerkottáiból készít egyedi válogatást erre az alkalomra. Nemcsak a kor zenéje, hanem az azt kísérő grafikai világ is egyedülálló, hiszen olyan művészek jegyzik a kották borítóját, mint Scheiber Hugó, Faragó Géza, Byssz Róbert és Vogel Eric.