Több mint negyven világhírű luxusmárka érkezik Magyarországra az Andrássy úton épülő il Bacio di Stile luxusáruházba. A világörökség részét képező hét szintes épületben kialakított, 5000 m2-es áruház tavasszal nyitja meg kapuit. A 19. században épült házban a nagyobb közönség számára is elérhető termékek mellett, a legfelsőbb kategóriájú divatházak különleges darabjai is helyet kapnak.

A legalsó szinten a világ nagyvárosaiban már jól ismert Luxury Nail Spa és olyan sportosabb vonalat képviselő márkák foglalnak helyet, mint a LOVE Moschino, Jacob Cohen, Porsche Design. Közvetlenül az Andrássy útról nyílik az olasz hangulatú kávézó, amely a gyors találkozások és hosszabb üzleti beszélgetések tökéletes színhelye lesz. A földszinten, hatalmas területen olyan felsőkategóriás szépségápolási termékek kapnak helyet, mint a Chanel, és a Le Mer. A kiegészítőkért a Tod’s, Valentino, Jimmy Choo, BottegaVeneta, SalvatoreFerragamo, SergioRossi és GiorgioArmani cipők, táskák felelnek.

Az első és a második emeleten továbbra is a nôi vonalra erôsít rá az áruház: Céline, Donna Karan, Oscar de la Renta, Salvatore Ferragamo, Jil Sander, Tom Ford, Giorgio Armani, Chloé, Lanvin, Bottega Veneta, Valentino, Saint Lauren Paris, Polo Ralph Lauren Black Label termékeit vásárolhatjuk majd meg.

A második emeleten olyan a szélesebb réteg számára is elérhetőbb divatmárkák foglalnak helyet, mint a Juicy Couture, See by Chloé, Moncler Gamme Bleu, Pinko, Guess by Marziano, Armani Collezioni, RED Valentino, Zadig and Voltaire, Pure DKNY, Malo és Agnona.

A harmadik emeletre érve a férfiak birodalmába érkezünk, ahol a visszafogott stílust kedvelők, valamint a legújabb trendeket követők is minden bizonnyal megtalálják az elvárásaiknak megfelelő ruhákat. A férfiosztályon elérhető divatmárkák között van az Armani Collezioni, Pal Zileri, Bottega Veneta, Salvatore Ferragamo, Giorgio Armani, Lanvin, Tom Ford, Brioni, Belvest, Canali, Brunello Cucinelli, Tod’s, Sergio Rossi.

A Közép-Európában egyedülálló létesítmény tetején foglal helyet a bár és az étterem, ahol a modern üvegszerkezeten a Szent István Bazilika kupolája és a budai dombok látványa tárul a vendégek elé.