A Welovewedding csoport kreatívjai vasárnap virradóra menyasszonyi fátylakat helyeztek el az ismertebb budapesti női szobrokon. Így került fátyol Sissy, Déryné, Pest kisasszony és "barátnőik" fejére az éj leple alatt. Hogy mindezt miért tették a project megvalósítói?

A válasz egészen egyszerű: meg akarják hozni az együttélők kedvét a házasodáshoz, mert úgy gondolják, hogy az esküvő az ember egyik legemlékezetesebb pillanata, amit érdemes átélni mindenkinek. Ahány félék vagyunk, annyiképpen ünnepeljük az esküvőt - vallják a gerilla akció harcosai, és hozzáteszik: nem feltétlenül a pénztárcánktól függ, hogy milyenre sikerül az a bizonyos lagzi.Elgondolkodtató hogy ki lenne Déryné második választottja, vagy, hogy a Társadalmi munkás lányhoz milyen férj illik? A válasz talán nem egyértelmű Budapest szoborlányai és asszonyai kapcsán, mindenesetre a Welovewedding csoport célja, hogy felhívja az esküvő fontosságára figyelmünket, és hirdesse: Budapest is lehet Európa Las Vegasa!

A nagyasszonyokat felöltöztető esküvőpártiak szerint a társ melletti elkötelezettség nyilvánossága és felvállalása húsba maróan fontos, sőt mindenkit buzdít arra, hogy tartson egy tradicionális magyar esküvőt pálinkával, vicces vőfélyes, no meg hozománygyűjtő menyasszonytánccal. Előre, esküvőre! - hirdetik, így mindenképpen érdekes nyitott szemmel járnunk a városban, mert lehet, hogy épp egy fátyolos szobor fogja meghozni a kedvünket egy világraszóló lakodalomhoz!