A Cirque du Soleil társulata az óriási sikerű Alegría előadás keretében Budapestre érkezik. Mindössze 5 alkalommal, 2012. május 17. és 20. között a Budapest Sportarénában lesz látható.

Az Alegría a Cirque du Soleil klasszikus és nemzetközileg elismert produkciója, amely már több mint 10 millió embert szórakoztatott világszerte. Az Alegría szó spanyol eredetű, boldogságot, örömöt, örvendezést jelent; az előadáson 17 különböző ország 55 artistája mutatja be a lélegzetelállító műsorszámokat.

A produkció része például a szinkron trapéz szám, valamint a rendkívül energikus légtornász produkció is, amelyekben a gravitációval dacolva repülnek és szaltóznak több mint 12 méter magasan a színpad felett. Az ifjúság vibrálása pedig jól érzékelhető a Power Track nevű részben, amely briliáns ötvözete a precíz koreográfiának és a színpadba rejtett trambulin nyújtotta lehetőség kihasználásának. Az orosz rúdszámban az artisták látványos bukfenceket és szaltókat mutatnak be a levegőben repkedve és a rudakon landolva.

Jegyek már kaphatók az oldalon és a társulat hivatalos honlapján, valamint a Ticketpro országos hálózatában.Előadások 2012. május 17. és 20. között:

  • május 17., csütörtök, este 8 órai kezdettel
  • május 18., péntek, este 8 órai kezdettel
  • május 19., szombat, délután 4 és este 8 órai kezdettel
  • május 20., vasárnap, délután 5 órai kezdettel