A neves brit szaklap, a Drink International (1972 óta megjelenő) magazin idén második alkalommal válaszotta ki az általa legjobbnak ítélt 50 bárt a világ minden tájáról. Idén először került fel kelet-európai bár a listára, ami még inkább kiemeli a Boutiq'' bar által elért szép helyezést.

A lista 50 helyéből a Boutiq' bar az előkelő 43.-at szerezte meg, míg a TOP 10-ben a hagyományosan angol-amerikai párharc éleződött ki ismételten, amelyet idén a brit Artesian (The Langham Hotel) nyert meg, maga mögé utasítva a New York-i PDT-t, valamint a szintén londoni Nightjar-t.

"Ahogy az az efféle díjátadókon lenni szokott, visszafelé kezdték el a lista ismertetését, és bár szerettük volna picit tovább visszatartani a lélegzetünket, így is elképesztően jó volt a legnagyobb szaktekintélyek között, fölfokozott érdeklődéssel kísért gálán részt venni" – kommentálta a fejleményeket Nagy Zoltán, a Boutiq' tulajdonosa, kiemelve, hogy az elért helyezés annak tükrében még szebben mutat, hogy a magyar bár szinte az egyedüli, amelyik nem nagy szállodalánchoz tartozik.

A Boutiq' 2008-as indulása óta a helyen tapasztalható folyamatos nyüzsgés ad tanubizonyságot arról, hogy folyamatosan képzik és fejlesztik magukat, emellett helyet adnak szakmabeli versenyeknek, továbbképzéseknek (ahol maga Nagy is tanít), valamint szakmai fórumoknak is, így biztosítva a naprakészséget és innovációt, ami minden italukra jellemző - és amelyet ez a rangos elismerés is bizonyít.