A Starbucks hetedik magyarországi üzletének megnyitása alkalmából a vállalat népszerű hazai designereket kért fel, hogy tervezzenek tumblert a vállalat számára. A nyertes: Tamara Barnoff.

A Starbucks Magyarország hetedik üzlete Budapest egyik legforgalmasabb pontján, a Deák Ferenc utca és a Fashion Street sarkán nyílt meg. A népszerű bevásárló utca inspirálta az ötletet, hogy a megnyitó alkalmából hazai designerek készítsenek saját tervezésű tumblert a kávézólánc számára. A kezdeményezéshez Anh Tuan, Benus Dániel, a k e p p Showroom, Mojzes Dóra, Nanushka, Pazicski Miklós (Enjey), Sármán Nóra, Szegedi Kata, Tamara Barnoff és Tomcsányi Dóri csatlakozott. A Starbucks Magyarország Facebook rajongói oldalán, illetve a Starbucks Fashion üzletében leadott szavazatok alapján a legszebbnek választott tumbler Tamara Barnoff munkája lett.

„Sokat jelent számomra ez az együttműködés, hiszen a Starbucks ugyanazt képviseli, amit én is a legfontosabbnak tartok a munkámban: a kiváló minőséget. Időtlen, a csodálatos kávékhoz illő design megalkotása volt a célom." – mondta el Tamara Barnoff, a nyertes tumbler megalkotója.

„Nagy öröm és megtiszteltetés volt számunkra, hogy a hazai divatszakma legismertebb képviselői csatlakoztak a felkérésünkhöz” - mondta el Szabó Orsolya, a Starbucks marketing specialistája. „Biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben is színesítik majd hasonló kezdeményezések a Starbucks-élményt.” – tette hozzá.

Tamara Barnoff nyertes tumblerét 2012. július 23-tól vásárolhatják meg a Starbucks legújabb kávézójába látogatók.