Idén ismét jégpálya az Eiffel téren, ahol profi oktatókkal, játékokkal, és további kedvezményekkel várnak Titeket. Megújult környezetben várnak mindenkit, aki egy kis mozgásra és vidámságra vágyik Budapest szívében, a Nagykörút tőszomszédságában, a Nyugati Pályaudvar mellett.

Idén másodjára nyitja meg kapuit az Eiffel téri jégpálya.

November 26-tól már önállóan, saját lábakon (korcsolyákon) várják a látogatókat. A Nyugati Pályaudvar és a Postahivatal épülete között 2009-ben, egy modern irodaházzal együtt átadott téren csaknem 600nm-en hódolhat fiatal és idős, gyermek és felnőtt, kezdő és profi a tél egyik legnépszerűbb és nem mellesleg városban is űzhető sportjának, a korcsolyának.Legyen szó egy családi együttlétről szombat délelőtt, egy néhány órás kikapcsolódásról a barátokkal délután, vagy akár egy romantikus légyottról a karácsonyi forgatagból kiszabadulva: Az Eiffel téri jégpálya központi elhelyezkedésének, és kivételesen könnyű megközelíthetőségének köszönhetően a legkézenfekvőbb az aktív kikapcsolódáshoz mindenki számára. Ráadásul mindezt rendkívül olcsón, mindössze 500 forintos napijegyért kínálja a látogatóknak. Ha pedig diák vagy yugdíjas jegy illetve valamelyik bérletet választod, további kedvezményeket kaphatsz.

Mindemellett rendezvényekkel és egyéb programokkal várja a látogatókat a jégpálya. Ha pedig a korcsolyázás nem lenne elég, a pálya idális helyszín amatőr jégkorongosok számára is. Természetesen a szolgáltatások nem merülnek ki a jégpálya üzemeltetésénél. Ahogy az elvárható, korcsolya-kölcsönzésre, saját korcsolya élezésére, és oktatásra is van lehetőség, a háttérben pedig mindig lelkesítő zene szól, hogy akkor is maradjon energiánk arra a bizonyos „még néhány körre”, ha már órák óta kint vagyunk a hidegben. Ha pedig végképp kimerültünk, a büfében forralt borral, teával, és egyéb termékek tucatjaival kényesztethetjük magunkat. Mindössze 500 forintért válthatsz napijegyet, diákkal pedig még olcsóbban, 400 forintért egész napos programot szerveztél magadnak. Ha pedig nincs saját korcsolyád, akkor sincs miért aggódnod, itt bérelhetsz.
A jégpálya árai:

  • felnőtt napijegy: 500,- Ft
  • diák napijegy: 400,- Ft
  • 8 alkalmas felnőtt bérlet: 3.500,- Ft
  • 8 alkalmas diák bérlet: 2.800,- Ft
  • 8 alkalmas nyugdíjas bérlet. 2.800,- Ft
  • Kölcsönzés: felnőtt: 900,- Ft /diák: 700,- Ft
  • Élezés: 1.000,- Ft
  • jégkorong: 13.000 Ft/órától
Eiffel téri jégpálya (bezárt)
Cím: 1062 Budapest, Teréz körút 55-57.