Az ABSOLUT VODKA minden szempontból igazi klasszikusnak számít. Ahogy a legtöbb ikon, az ABSOLUT is szeret játszani és előállni újdonságokkal, pont erről szólnak limitált kiadású palackjai. A hazai kampány apropójából 5 divattervező, Mojzes Dóra, Vágó Réka, Juhos Janka, Anh Tuan és Tomcsányi Dóri egyedi, limitált kiegészítőket készített, amit természetesen az ABSOLUT MODE EDITION palack ihletett.

Az ABSOLUT MODE EDITION-nel az ABSOLUT VODKA mély hódolatát szeretné kifejezni a divat iránt; az üveg kristály hatású lapjai úgy készültek, hogy visszatükrözzék a fényt, a selyemszalag pedig a divat világára reflektál. A kampány a fotósok, stylistok és modellek ragyogó világáról szól. Az ABSOLUT és a divatvilág együttműködése nem új keletű dolog, a svéd cég olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Gucci vagy a Versace, de érdemes még megemlíteni Hussein Chalayant és Stella McCartney-t is. Az Absolut Vodka büszke arra, hogy olyan fotósokkal kollaborálhatott a múltban, mint Herb Ritts, Ellen Von Unwerth vagy Helmut Newton. Az ABSOLUT MODE EDITION kampány egyfajta visszatekintés az ikonikus fotósok munkáira, amit a jövő nagy reménységeivel való együttműködés tesz igazán aktuálissá.
A hazai kampány apropójából 5 divattervező,Mojzes Dóra , Vágó Réka, Juhos Janka, Anh Tuan és Tomcsányi Dóri egyedi, limitált kiegészítőket készített, amit természetesen az ABSOLUT MODE EDITION palack ihletett. A kiegészítők között találhatóak bőr karkötők, öv, nyaklánc, táska, sál, kitűző és egy clutch is. Minden  darabon jellegzetesen visszaköszönnek a tervezők stílusjegyei és az ABSOLUT MODE EDITION világa. A kiegészítőkből 10 darab készült, ezzel is még exkluzívabbá téve az ABSOLUT VODKA és a dizájnerek közötti együttműködést. A tervezői darabokhoz a kampány során nyereményként lehet majd hozzájutni, illetve azok megvásárlására is lehetőség lesz.

A kampányt december 2-án egy divatbemutató zárja Magyarország egyik legszebb üzletházában az Váci1-ben (Váci u. 1.) a Budapest Essential Looks és az InStyle szervezésében. Az ABSOLUT MODE bemutatón feltűnik pár tervező a kampány résztvevői közül is, akik őszi/téli kollekciójukkal debütálnak a délutáni eseményen. Továbbá megtekinthetőek az ABSOLUT MODE EDITION kiegészítők valamint Tombor Zoltán AbsolutEly fotókiállítása is.
Az ABSOLUT MODE 5 hazai tervezője Vágó Réka

Vágó Réka már kisgyermekkorában is agyagozott és gyurmázott, megformázta a tárgyakat. Ifjúkorában versenytáncolt, ahol pedig a lábbelik kettősségét tapasztalhatta meg: szépség és kényelem, vizualitás és egészség. Ez ölt testet munkáiban is. A cipőtervezés- és készítés tudományát olyan iskolákban sajátította el, mint a pozsonyi Képzőművészeti Egyetem, a London College of Fashion illetve a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem.  Dolgozott már együtt a legendás múltú Tisza Cipővel, az elegáns Juhos Manufaktúrával és a neves Aquanauta tervezőcsoporttal. Igaz 2006-ban megalkotta saját márkáját, továbbra is fontosnak tartja az együttműködést divattervezők és dizájnerek között. Kollekcióiban a lábbelik karöltve a kiegészítőkkel, övekkel, táskákkal, olykor karkötőkkel együtt tárulnak a nagyközönség elé. A tervező munkái reményei szerint nemcsak a tengerentúlon, de hamarosan a skandináv térségben is elérhetővé válnak.
Mojzes Dóra

Mojzes Dóra a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Textil szakán végzett öltözéktervezőként, 2008-ban pedig elnyerte a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének első díját diplomamunkájára, melynek címe „Organikus formák – futurisztikus látvány”.   Kollekciói, öltözékei által a ruhadarab, a kiegészítők valamint ezek viselőjének feltétlen harmóniáját kívánja életre hívni. Céljául a XXI. századi nő stílusának megteremtését tűzte ki, ennek középpontjában pedig az a nő áll, aki nyitott, magabiztos és határozott, sikeres a hivatásában és mindennapjait áthatja a nőiesség igénye. Ruháit a művészi önkifejezés részeként tekinti. Meghatározó és motiváló élmény volt számára, hogy Kanye West személyes blogjában a dicsérő sorokkal illette munkáját, majd nem sokkal később Tyra Banks egy fotózás alkalmával Doramojzesben lépett kamera elé. A divat hazai és nemzetközi pódiumán számos díjat és elismerést besöprő tervező idén a Glamour Women of the Year díjat is átvehette.
Juhos Janka

Juhos Janka a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem formatervező fémműves hallgatója. A mesterképzésben megszerzett tapasztalatait is az ékszertervezésben szeretné kamatoztatni. Őmaga, érdekes módon, ritkán visel ékszert, szívesebben készíti inkább, hogy azokat másokon viszontlátva tükröt mutassanak munkájából. S, hogy mi a fontos számára az ékszerekben? A Jujj Jewellery kollekciók egy hangulat tolmácsolásának, közvetítésének és a megfelelő arányrendszernek szerencsés találkozása. Hitvallásának tiszta, finom és nemesen egyszerű megfogalmazása pedig így hangzik az egyik munkájáról:   „Az ékszerkollekció a nőiesség lényegének térbeli megfogalmazásai. Az ékszerek teste lágy, gömbölyded formák, mely egy intim teret határolnak körül. A termékenység primitív szimbólumainak újraértelmezései.” - olvashatjuk a tervezőtől.
Ahn Tuan

Luu Ahn Tuan vietnámi származású magyar divattervező. Tanulmányait Budapesten a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, valamint a London College of Fashion-ben végezte. Munkájának elismeréseként 2007-ben a Magyar Divattervezők Szövetsége megválasztotta az Év Fiatal Divattervezőjének, 2008-ban pedig a Fashion Awards Hungary -Divat Díjkiosztó Gála apropójából hozhatta el ugyanezt a díjat. Hazai elismerései mellett már Londonban és New Yorkban is bemutatkozott. Kollekciói nyugalmat és harmóniát árasztanak. Különleges felületekkel, anyagkezeléssel dolgozik, melyeket ő maga fejlesztett ki, mindezt pedig hagyományos kézműves technikákkal ötvözi, megteremtve  így a „modern luxus” érzését. Öltözékeiben uralkodó a bőr és a textil kombinációja, olykor fém applikációkkal kiegészítve. Minden munkája karakteres, elegáns, olyan „tuanosan” természetes. Keleti utazásoktól, természeti népektől és népviseletektől ihletett világ, mely megragadó és egyedi.
Tomcsányi Dóri

Tomcsányi Dóri tanulmányait a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem kötő szakán végezte, s Párizsban is folytatott művészeti tanulmányokat. A Kepp showroom egykori tervezője ma önállóan dolgozik. Tavasszal megnyitotta showroomját, a The Garden Studio-t, karöltve Sikó Bálint webdesignerrel. A cél egy műhely kialakítása volt, ahol lehetőség nyílik a bemutatkozásukra, legyen szó akár egy ruhadarabról, egy bútorról, vagy éppen egy grafikáról. A koncepciójuk hasonlatos egy, olyan veteményeshez, melyben a növények szabadon nőhetnek, szabadon az ágyások „gátjai” nélkül. Az ötlet  beváltotta a hozzáfűződő reményeket. Tomcsányi Dóri rendszeresen kap megrendeléseket szerte a világból: London, Berlin, New York, Ciprus és Prága is rajong munkáiért.   Úgy tűnik a The Garden Showroom alapítói igen inspirálóan hatnak a másikra, még a látszólag távol álló szakmáik ellenére is.