A LÉBER BARBARA BEACH Couture fürdőruha kollekció megalkotását az a felismerés hívta életre, hogy a női öltözködés egyik „véglete”, a strandon való hatásos megjelenés legalább olyan fontos, mint a kiemelkedő rendezvényeken való tökéletes és stílusos megjelenés.

Léber Barbara Haute Couture tervezői elképzeléseivel tökéletesen összhangban van a BEACH Couture fürdőruha brand életrehívása, hiszen a nők életében a különleges alkalmakat ruhadarabjaik megválasztása teszi emlékezetessé, így fokozottan kell figyelni, hogy a fürdőruhák közül a legelőnyösebb, legizgalmasabb és adott esetben a legfeltűnőbb darabot viseljük, amely a női testet kifogástalanul öleli körül.

A LÉBER BARBARA BEACH Couture fürdőruhák a XXI. századi kozmopolita nőknek készültek, akik tisztában vannak értékeikkel, önállóak döntéseikben, határozott elképzeléseik vannak az életükről de – mindenek előtt- rendelkeznek a női lét esszenciájával.
A LÉBER BARBARA BEACH Couture fürdőruhák prémium kategóriásak, kis szériásak és egyediek. Limitált darabszámban készülnek, változatosságukkal, különlegességükkel és minden részletükkel a női test szépségét hangsúlyozzák.

LéberBarbara a MOME-n végzett, divattervező szakon. 10 éve nyitotta meg szalonját és azóta is sikeresen van jelen a magyar divatélet élvonalában. Cégcsoportja azóta több brandet is létrehozott melyek legfrissebb tagja a Léber Barbara BEACH Couture.
A divatbemutató – eltérően az eddigi bemutatóktól- nyitott kapukkal várt minden érdeklődőt, aki kíváncsi volt Léber Barbara legújabb kollekciójára.

Az esemény megrendezéséhez Budapest egyik leglátványosabb helyszíne, a Boscolo Hotel adott otthont.

A divatbemutatón népszerű színésznők is megjelentek a kifutón, fellépett Keresztes Ildikó és KirályViktor.

A modellek kiválasztását 3 casting előzte meg es több mint 100 lány közül választották ki a 8 fellépő modellt.

A bemutató koreográfiáját kivételesen maga Léber Barbara állította össze. A kifutó elején egy 5 méter magas Vízfüggöny biztosította a " vízközeli" hangulatot, melyet mindig a színpadon lévő fürdőruhák színe alapján világított meg a fénytechnika.
Léber Barbara Showroom
Cím: 1123 Budapest, Alkotás utca 39/c
Facebook