A KIOSK-ban nem ritka, hogy különböző tematikus estéket tartanak: gyertyafényes vacsorákra, akusztikus koncertekre és klasszikus húsleveses, rántott húsos vasárnapi ebédekre nevezhetünk be időnként. Az új évtized megkezdésének alkalmából pedig egy rendkívül népszerű ajánlattal rukkoltak elő: 20 százalék kedvezményt kínálnak minden táblás ajánlatukra, húsz napon keresztül. És ez még nem minden!

Hat éve már, hogy megnyitott a Március 15. téren a KIOSK Pest, és nem kellett sok idő, hogy a város egyik legnépszerűbb éttermévé váljon. A sikertörténet folytatásaként és a budai rajongók nagy örömére tavaly ősszel végre megnyitott a Clark Ádám téren a KIOSK Buda, így már két fronton várják elegáns környezetben, felejthetetlen étel- és italkínálattal a vendégeket, most különleges újévi meglepetésekkel felturbózva.

Egészen február 3-ig a KIOSK két éttermében, minden táblás ajánlatukra 20 százalák kedvezményt adnak, legyen szó akár ebédről vagy vacsoráról. És ezzel a kényeztetésnek még nincs vége. Két igazán különleges napon, január 20-án és február 20-án pedig tisztelegve a húszas évek előtt, minden ételből húsz százalék kedvezményt adnak ebédtől vacsoráig.

És amit érdemes megkóstolni a fantasztikus szakácsok megálmodásában: a budai étteremben a töltött káposztát, a sajttortát, a lencsefőzeléket és a krumplis tésztát, a pesti étteremben a csicsókalevest, a velős marhacsontot és a házi krémest.

Cikkünk a KIOSK együttműködésével készült.