Egy igazán egyedi, kreatív és játékos újdonsággal kezdte az új évadot a Katona József Színház: a már ránézésre is nagyon vonzó, Drámázz! elnevezésű memóriajáték a könyvesboltban kapható. Akár előadás előtt is játszhatunk vele egy kört, de utána meg pláne, és akkor akár még többet is.

A Drámázz! egy 24 darabból álló, színházi tematikájú memóriajáték, ami mától kapható a Katona József Színház könyvesboltjában, és egyelőre még limitált példányszámú, nagyon szemrevaló fadobozban is elérhető. A játékkal az új évadot tiszteli meg a színház, és persze egy kis meglepetés is a játékos kedvű nézők számára. A lényege ugyanaz, mint a hasonló memóriajátékoknak: neves drámaírókat kell összepárosítani egy-egy általuk írt művel.

A játék ötlete egy Magyarországon élő és dolgozó fiatal spanyol designer, Nerea Úbeda Villalba fejéből pattant ki, a tervezés az ő munkáját dicséri. A doboz elkészítésébe ugyanakkor bevont egy másik designert, Orlai Balázst, és nagy segítségére volt még Lengyel Anna dramaturg is. Nekünk nagyon tetszik a végeredmény.