A Kádár-kori titkosszolgálat a kubai forradalmat is megjárt örökifjú Fábián elvtárs kétes ügyleteinek a nyomába ered, aki után feltűnően döglenek a nők. Az Isteni műszakot is rendező Bodzsár Márknak a retró kém- és vámpírfilmek hangulatát idéző új alkotásában a fantázia keveredik a történelmi valósággal, miközben a szereposztás is igencsak impozánsra sikeredett. A film október végén érkezik a mozikba, de íme, itt az első előzetes.

Vérvörös Mustang dübörög a Kádár-kori Budapest félhomályos utcáin: már önmagában ez elég lenne, hogy felbolyduljanak a szocializmus Trabant-Wartburg-Zsiguli háromszögben létező szürke hétköznapjai, és felkeltse a titkosszolgálat figyelmét. 

Az autóban ráadásul az Egyesült Államokból hazatért Fábián elvtárs (Nagy Zsolt) ül, aki azért jött, hogy magyar vért kóstoljon. A kémelhárítás azonnal a nyomába ered, élükön Máriával (Walters Lili), aki kísérőként próbál a gyanús alak bizalmába férkőzni, és Lacival (Nagy Ervin), aki a megfigyelés, a lehallgatás és a közelharc mestereként a háttérből figyel.

De a szereplők között felbukkan Bödőcs Tibor, Borbély Alexandra, Thuróczy Szabolcs, Balsai Móni, Rába Roland, Kerekes Éva, Znamenák István, Szűcs Nelli, Trill Zsolt, Nari Nguyen, Rezes Judit és Pálos Hanna is. Az előzetes alapján nem csak a színészgárda lett erős, de a retró hangulat is nagyon üt.

A hajsza elindul Budapest utcáin, a kommunista rezsim bajszos James Bondjai mindent elkövetnek, hogy megszerezzék az örök élet titkát. A Drakulics elvtárs a tervek szerint október 31-én kerül a mozikba az InterCom forgalmazásában.