A film jeleneteiből, zörejeiből, párbeszédeiből összemixelt zenés videóval köszönte meg Reisz, hogy már 30.000 nézőt vonzott be a mozikba új filmje.

Egyből karácsony után kezdték el vetíteni Reisz Gábor Rossz versekjét, amely eddig remekül teljesített, és sok nézőt vonzott be a mozikba, számszerűsítve több mint 30.000 ember látta eddig. A rendező egy különleges zenés videóval köszönte most meg az aktív érdeklődést és a sok pozitív visszajelzést, aki a videóban nagykabátban nyomkodja a billentyűket, miközben a háttérben fut a film, majd a többi zenész is becsatlakozik. A rendező nem először üzen videóban, sőt, nemrég a villamosokon is felcsendült egy idézet a filmből.

Még 2018 novemberében támadt az az ötletünk a VAN filmzenekarral, hogy mi lenne, ha a Rossz versek című film teljes hangsávját felosztva zongorabillentyűkhöz rendelnénk, és megpróbálnánk ezeken zenélni. A hirtelen jött ötlet aztán hosszú előkészítéssel járt. Több mint 300 képhangkockára vagdostuk fel a filmet zörejek, zenei hangok és dialógok szerint. Ezután több napig gondolkodtunk azon, hogy hogyan is lehet ezt technikailag megoldani, előadni, és videót készíteni erről a rendhagyó produkcióról.” – mondta el a rendező.

A videót Becsey Kristóf, a film egyik operatőre rögzítette, díszleteit pedig Tasnádi Zsófia, a film látványtervezője készítette a Studio Einz raktárában. A film zenéjét készítő és az új videóban is szereplő VAN filmzenekar következő koncertje 2019. január 31-én lesz az A38 hajón.