A kedvelt budapesti kirándulóhely, a Normafa és környékének megújítása több mint négy éve indult el. A Libegő János-hegyi végállomásának környékén létesült pihenőparkban a pavilonok, asztalok és padok mellett illemhelyet, és egy akadálymentesített kilátópontot is találunk.

Szinte pontosan 3 éve, 2015 őszén adták át a Normafán a megújult sétautakat és Anna-réti játszóteret, aminek keretében rengeteg szuper, egyedi tervezésű tölgyfa utcabútort is kihelyeztek. Ennek a felújításnak a következő állomása a mostani pihenőpark is, a Libegő János-hegyi végénél.

A korábbi aszfaltos parkoló helyén fás-cserjés parkot alakítottak ki, stabilizált murvaburkolattal és mobil pavilonokkal, asztalokkal és padokkal, amiknek a stílusa követi az eddigi egységes robusztus utcabútorok kialakítását. Az egykori Jánoshegyi vendéglő volt teraszrészén pedig egy kilátópontot létesítettek, ami akadálymentesített megközelítést kapott. A környék fejlesztésének következő üteme szerint a sífutó- és szánkópálya készül el, remélhetőleg egy év múlva télen már vígan használhatjuk, az engedélyezési eljárás már folyamatban van.