Kezdődik a két héten át tartó Valentin-napi játékunk, és ha igazán romantikus budapesti helyszíneket posztoltok Instagramra, szuper nyeremények várnak rátok!

Nem is olyan rég zárultak be adventi naptárunk ablakai, de máris meghirdetünk egy új játékot, ezúttal megcélozva végre a tavaszt, és a szerelmeseket. A Valentin-nap közeledtével két hétig játszhattok velünk, február 1. és 14. között naponta más nyereményekre tehettek szert, ha nyilvános Instagram profilotokkal #parosvaros hashtaggel hangulatos és saját fotókat posztoltok Budapest szerintetek legromantikusabb helyszíneiről. A lényeg, hogy számotokra is legyen ez egy fontos helyszín, és kapcsolódjon a szerelmesek napjához és Budapesthez is.

Február közepén már arra fókuszálunk, hogy mindjárt itt a tavasz, és végre kiskabátban járhatjuk Budapest utcáit, ezért mi ahhoz adunk most egy kis segítséget nektek, hogy ezt még jobban kihasználjátok, kettesben. A nyereményeinkkel ugyanis keresztül-kasul bejárhatjátok a várost, eljuthattok fürdőbe, cukrászdákba, halashoz, állatkertbe megnézni a kis zsiráfot, szuper éttermekbe és csupa romantikus programot szervezhettek magatoknak. A fődíj pedig nem más, mint hogy egy éjszakát eltölthettek a , méghozzá reggelivel!

Lesz egy különdíjunk is, egy páros fotózás, a fotósunk szuper képeket készít majd rólatok az általatok választott budapesti helyszíneken, ezért érdemes felidézni az első randitok színhelyét vagy a szíveteknek kedves helyeket. A részletekről és a konkrét nyereményekről délelőttönként informálódhattok majd az adott naphoz kapcsolódó posztunkban a Facebookon, de igazán érdemes velünk játszani, hiszen a nyeremények ezekhez a helyekhez köthetőek: