Készítettünk egy adventi kalendáriumot, mely minden napra tartogat valami hasznos, kedves, menő ajándékot. Nektek csak annyi a dolgotok, hogy december 1–24-ig naponta posztoljatok nyilvános Instagram-profilotokra #wlbxmas hashtaggel. A képek stílusát rátok bízzuk, a lényeg, hogy karácsonyi, Budapesttel kapcsolatos fotók legyenek.

Biztosan mindenki emlékszik még a csokis tejbevonó figurákra, amelyeket az adventi naptárakban találtunk, és bár az ízük nem volt igazi, azzal indultak a decemberi reggelek, hogy kinyitottuk az aktuális ablakot. Ha a Mikulás hozta a kalendáriumot, december 1-jéig visszamenőleg faltuk fel az édességeket. Mi nem várunk Mikulásig, már december 1-jén indítjuk játékunkat, s egészen karácsony első napjáig, minden reggel kinyitunk egy ablakot az online adventi naptárunkon. Fontos, hogy az ajándékok értéke az idő előrehaladtával egyre nő, így jutunk el az apróbb dolgoktól az exkluzív nyereményekig. Az aktuális napi nyereményeket figyeljétek itt!

Mindennap kisorsolunk valakit a legötletesebb/legmegnyerőbb/legszebb/legviccesebb fotók készítői közül, és legkésőbb másnap délig értesítjük az aznapi szerencsést. Fontos, hogy a We Love Budapest
Instagram-csatornájáról direkt üzenetben írunk nektek, tehát figyeljétek a saját Insta-fiókotokat!

Használjátok a #wlbxmas hashtaget, nyilvános Instagram-profilotokra posztoljatok adventi hangulatú, budapesti képeket – legyen az egy gőzölgő forró csoki, egy adventi vásárban készített fotó vagy nagy pelyhekben hulló hó. Fontos, hogy akár minden nap több képpel is pályázhattok a #wlbxmas hashtaggel! Sok szerencsét és kellemes készülődést az ünnepekre!

Elindult a We Love Budapest adventi naptára, figyeljetek a részletekért!

A következő felajánlók csatlakoztak játékunkhoz. Hogy pontosan ki, melyik napi nyereményt ajánlotta fel, legyen meglepetés!

A szuper napi nyereményeken kívül, adventi játékunk főtámogatója, az Oszkár Telekocsi jóvoltából egy különdíj is gazdára talál a kampány végén. A december 1. és 24. között Instagramon #wlbxmas hashtaggel posztolók között egy 10.000 Ft értékű Oszkár Telekocsi utazási utalványt sorsolunk ki, amit egy éven belül bel- és külföldön egyaránt fel lehet használni!