A New Era mindenkinek ismerős lehet, aki kicsit is szereti a rap zenét, vagy a sapkákat. A zászlót formázó logóval és az ikonikus NE betűkkel hímzett sapkák 1920-ban indultak hódító útjukra, egyre több fazonnal. Mára már nem csak a munkások vagy a nehézfiúk viselete a baseball sapka, a fullcap, hiszen mindezek látványos kiegészítővé váltak. Nőknek és férfiaknak egyaránt.

Sokan mondják, hogy nem áll jól nekik a sapka, de ez tévhit. Csupán arról van szó, hogy ugyanúgy tudni kell viselni a fejfedőket, mint, mondjuk, egy ékszert vagy egy különlegesebb cipőt. Látszik, ha az ember jól érzi magát benne, és az is, ha feszeng a szokatlan érzés miatt. Így alakul ki, hogy ismerünk olyan fazonokat, akik határozottan “sapkások”, miközben vannak, akik egyáltalán nem hordanak ilyen kiegészítőket még akkor sem, mikor tényleg indokolt az időjárás miatt. A “sapkások” általában rá is kapnak, és a gyűjtés olyan lesz, mint a tetoválás: nem lehet leállni róla. Először csak 1-2 darab, majd egész kollekció. Megunhatatlan.

Pláne, ha minőségi és változatos darabokról beszélünk, mint a New Era. A legrégebbi baseball sapi márka, mely repertoárjában jól megfér egymás mellett a szivárványszín kígyómintás, a Batmanes és a bőrből készült Los Angeles Dodgers logós verzió is.

A Capland.hu webshopon állandó akciók, kiárusítások mellett igyekeznek majd a legnépszerűbb, legkülönlegesebb tökfedőket is beszerezni, a méretek széles választékával, hiszen igen fontos tényező, hogy illeszkedik-e a sapka – igen, úgy, mint a cipőknél, mindenkinek van egy körmérete, a kisebb is idétlenül állhat, nem beszélve a túlméretezett sapkákról.

A snapback, strapback, fullcap fazonok mellett New Era ruhák és téli sapkák is kaphatóak, sőt, a sapka-megszállottak számára olyan nélkülözhetetlen kiegészítők is, mint például az utazásokra és porosodás ellen kitalált New Era sapkahordozó táska, mini kefével ellátott tisztítószett, vagy külön a New Era sapikra kifejlesztett sapkamosó, amivel elkerülhető a szeretett kiegészítő mosás utáni alakvesztése. Érdemes gyakran látogatni az oldalt, a folyamatos akciók miatt, és persze azért is, hogy minél kisebb legyen a “nem sapkások” halmaza.
Megtudtuk, hogy tavasszal egy új kooprodukció keretein belül Budapesttel kapcsolatos New Era sapkák is készülnek majd, a BP Clothing már ismert és szeretett kiegészítői mellé.