A Neopaint már egy jó ideje azzal foglalatoskodik, hogy Budapest jobb sorsra érdemes tűzfalait festményekkel “újrahasznosítja”. Az ő nevükhöz fűződik többek között a Rákóczi-híd oldalán látható Nemzet Színészei portrésorozat, a Városháza téren készült “Budapest Anno” falfestmény, illetve a Kazinczy utca sarkán, a játszótér mögött látható óriásfestmény. Legújabb munkájuk a Rumbach Sebestyén utcai “6:3”, ami október 16-án került átadásra.

2010-ben indult el a „TűzfalRehab” nevű akció a Neopaint jóvoltából, amelynek lényege, hogy rendbe tegyék a budapesti tűzfalakat. A kezdeti nehézségek ellenére a falfestmények száma szépen gyarapodik, a csapat több ezer négyzetméternyi falfelületet változtatott át a „kortárs köztéri képzőművészet“ /urban art/ eszközeivel.

Legújabb munkájuk, amely 2013. október 16-án került átadásra. a “6:3” címet kapta, témája pedig az Aranycsapat 1953-ban, a Wembley Stadionban aratott, 6:3-as, angolok elleni győzelme, amely a sportrajongók szerint az “évszázad mérkőzése” volt. Információink szerint a gigantikus festménynek semmi köze nincs a napokban tapasztalt - sajnos gyászos - sporteseményekhez, hiszen az alkotást már majdnem két éve tervezik. Az időzítés természetesen nem véletlen, a Londoni Diadal 60. évfordulóját 2013. november 25-én ünnepeljük.

Az alkotás minden tekintetben kimagaslik az eddig látottak közül. Állítólag jelenleg ez Magyarország egyik legnagyobb falfestménye: a kép mintegy 1000 m²-en terül el, összesen három hét kellett az elkészítéséhez, és mintegy 400 liter festék felhasználásával készült egy nagyjából 50 méter hosszú és közel 30 méter magas falfelületen.

A projekt védnökének az Aranycsapat egykori kapusát, Grosics Gyulát kérték fel, aki természetesen azonnal igent mondott.