Élmény
Helló, 2018, helló, életmódváltás: lehet olcsóbban is, mutatjuk, hol!
Fotó : Hartyányi Norbert / We Love Budapest
Óbudai Team Fitness

Az életmódváltás az egyik leggyakrabban megszegett újévi fogadalom, és nemegyszer a hirtelen belefektetett pénzt is bukja az ember: elsunnyogjuk az edzést, és az előre kiváltott bérlet kihasználatlan marad. Szerencsére vannak helyek Budapesten, ahol komolyabb anyagi károk nélkül próbálhatjuk ki, hogy az ott kínált mozgásformák valóban nekünk valóak-e, ezekből gyűjtöttünk össze párat.

Lite Wellness Club – Mammut Team Fitness – Óbuda Smartfit – az okos Color Fitness – az Astorián és a Váci utcában Sugár Fitness – a gyerekre is vigyáznak Oxygen Wellness Fáy Life1 Corvin Wellness Izzasztó jóga Jóga kezdőknek

Lite Wellness Club – Mammut

A Mammut bevásárlóközpont tetején találjuk a panorámás kardiorészleggel rendelkező termet, ahol 2800 Ft-ért válthatunk próba-klubtagságot. Ezért az összegért hét napon át vehetjük igénybe a komplexum szolgáltatásait a wellnesstől kezdve a gyúráson át a csoportos órákig. A próbahéten eldönthetjük, szeretnénk-e belépni a klubba, aminek tagjai féléves vagy egyéves bérlettel rendelkeznek, és az alapszolgáltatásokon felül mindenféle kedvezményre jogosultak az edzőteremben.

Lite Wellness Club - Mammut
  • 1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.

Team Fitness – Óbuda

Legutóbbi nagy edzőteremkörképünkben ezt az óbudai edzőtermet is ajánlottuk; kezdőknek szóló kedvezményük egy meglepően olcsó, 990 Ft-os kétalkalmas bérlet, amely a konditerem, az aerobikórák, a szaunák és a játszóház igénybevételére jogosít fel. Ha élünk ezzel lehetőséggel, utána kapunk 50% kedvezményt az első „rendes” bérlet megvásárlására. Fontos feltétel, hogy mindez csak új vendégek számára érvényes, akik 2016. május 31. után nem jártak a Team Fitnessben.

Fotó: Hartyányi Norbert / We Love Budapest

 

Team Fitness

Cím: 1039 Budapest, Rákóczi utca 36. 

Részletek

Smartfit – az okos

A Király utcai terem egyedülálló Budapesten, itt ugyanis okosgépeken edzhetünk, amelyek beszkennelik a testünket, megjegyzik az adatainkat, és belövik a nekünk megfelelő szinteket és terhelést. A futurisztikus szolgáltatásokat teljesen ingyen ki lehet próbálni, ami korrekt ajánlat, mert amúgy elég drágák a belépők. A próbaedzésen személyi edző segít kiigazodni a kütyükön, és segít értékelni is az adatokat. Hagyományos edzésre is nyílik itt lehetőség, de ha ezt a mozgásformát választjuk, akár 36 perc alatt is letudhatjuk a napi mozgást.

Fotó: Hartyányi Norbert / We Love Budapest

 

SmartFit Gym

Cím: 1061 Budapest, Király u. 8-10. 

Részletek

Color Fitness – az Astorián és a Váci utcában

A Color Fitness edzőtermeket az Astoriánál, a Váci utcában és Dunakeszin is találunk, a cég a Királyi Pál utcában pedig egy jógastúdiót is visz. A termekben kondizni, csoportos órákra járni és szaunázni is nyílik lehetőség, és mindent ki lehet próbálni a 8900 Ft-os all in START bérlettel, ami amúgy 13 500 Ft egy hónapra. (A jógastúdióban úgy él a kedvezmény, hogy a négyalkalmas START bérlet 7900 Ft helyett 4990 Ft-ba kerül) Ha egy évre elköteleznénk magunkat a Color Fitness mellett, sok más helyhez hasonlóan így is olcsóbban járunk: a klubtagság havonta 8900 Ft-ba kerül 12 hónapra. 

 

Fotó: Color Fitness Facebook

Color Fitness Astoria

Cím: 1052 Budapest, Károly körút 4.

Részletek

 

Color Fitness Váci utca

Cím: 1052, Budapest, Váci utca 19-21.

Részletek

Sugár Fitness – a gyerekre is vigyáznak

Aki napi szinten áthalad az Örs vezér téren, annak kézenfekvő megoldás lehet a Sugár bevásárlóközpontban található terem. Többféle módon próbálják becsábítani a kezdőket, csütörtökönként fél áron kapható a napijegy, január 14-én például ingyenes nyílt nap lesz, amin nemcsak az órákra lehet bemenni 8:30 és 19:30 között, hanem egy áráért két bérletet lehet vásárolni. Jó hír a családosoknak, hogy aki gyerekkel érkezik, 50% kedvezménnyel két órára otthagyhatja megőrzésre a Sugár Játszóházban.

Fotó: Sugár Fitness Facebook

 

Sugár Fitness 

Cím: 1148 Budapest, Örs vezér tere 24., Sugár Üzletközpont

Részletek

Oxygen Wellness Fáy

Az Oxygén-hálózat igényes termeiről ismert, a Naphegy utcai egyenesen luxuskategóriájú, ahol nem egy hírességet meg lehet lesni edzés közben. Hozzá képest a Fáy utcai alacsonyabb árkategóriájú és családiasabb, négy szintjével és spa részlegével mégis hozza a prémium színvonalat, ami miatt kiemelkedik a környék kínálatából. 4990 Ft-ért egy ötalkalmas, 30 napig érvényes ALL Inclusive bérlettel próbálhatja ki a termet az, aki minimum 360 napja nem járt a komplexumban. (Összehasonlításképp: egy all inclusive napijegy 2890 Ft-ba kerül.

Oxygen Wellness Fáy
  • 1139 Budapest, Fáy utca 45.

Life1 Corvin Wellness

A Life1 a Corvin negyednél kezdte pályafutását, ahol már 2011 óta szolgálja a mozgáson keresztül történő feltöltődést és kikapcsolódást a budapestiek körében, időközben pedig a Nyugati pályaudvarnál is nyitottak fitnesztermet. Mindkét helyen nagy repertoárt kínáló csoportos órákon, valamint spinning, cardio és erősítés közben formálódhatunk, de személyi edző segítségét is kérhetjük.

 

A Life 1 termekben az a jó, hogy könnyen megközelíthetőek a 4-6-ossal vagy a 3-as metróval. A Corvin mozinál és a Nyugatinál található egységben is van egyalkalmas START jegy, amivel a konditermet, egy csoportos órát és a wellnesst próbálhatjuk ki 1900 Ft helyett 1500 Ft-ért.

Fotó: Life1 Corvin Wellness
Life1 Corvin Wellness
  • 1082 Budapest, Futó utca 48-50.

Izzasztó jóga

Aki már próbálta, az tudja, hogy 40 fokban jógázni van olyan megerőltető, mint egy kimerítő kondizás. Persze elég rémisztően hangzik elsőre, és hozzá is kell szokni az érzéshez. Aki kipróbálná, több alkalommal hogy hat a szervezetére, annak elég jó lehetőség a Bikram Jóga Hattyúház tíz napig érvényes, 3000 Ft-os bérlete (összehasonlításképp: egy alkalom 2700 Ft), vagy a Bikram Jóga központ ugyanúgy 3000 Ft-os, tíznapos próbabérlete (itt egy alkalom 3000 Ft).

Fotó: Bikram Jóga Központ

Bikram Jóga Hattyúház

Cím: 1015 Budapest, Hattyúház, Hattyú utca 14.

Részletek

Bikram Jóga Központ
  • 1072 Budapest, Károly körút 1.
  • A nyitva tartás az órarend függvénye.

Jóga kezdőknek

Sokak szerint a jóga is sport, legalábbis jobb, mintha semmit nem csinálna az ember. Ha valaki a klasszikusabb jógát vagy a jótékony gerincjógát szeretné kipróbálni, a Mandala jógastúdiók egyikében ingyen ki is próbálhat egy órát, a Nitayoga központban pedig egy hétig érvényes próbabérletet kínálnak a kezdőknek 3000 Ft-ért (egy alkalom amúgy 2000 Ft). A Downdog Jógastúdiókban is találunk többféle kedvezményt, a legelső 4 alkalmas havibérletet fél áron vehetjük meg (7890 Ft helyett 3945 Ft-ért), és ha később viszünk egy új vendéget, ugyanúgy 50% kedvezményt kapunk a négyalkalmas belépőre.

Fotó: Juhász Norbert / We Love Budapest

Mandala Jógastúdiók 

Cím: több helyen a városban

Részletek

 

Nitayoga

Cím: 1074 Budapest, Vörösmarty utca 11/B

Részletek

 

Downdog Jógastúdiók

Cím: több helyen a városban

Részletek