éjszakai élet

szerkesztés

Hol legyen a céges karácsonyi buli? – 12 helyszínötlet

Szerzők

  • Pákozdi Nóra

2017. 11. 06. 19:03

A céges bulik közül mindig a karácsonyi a legerősebb: az egész évben egy célért hajtó kisebb és nagyobb csapatok együtt esznek és/vagy isznak. Elássuk a csatabárdokat, olyan kollégákkal poharazunk, akikkel azelőtt el sem tudtuk volna képzelni. Sőt, még kellemetlen helyzetek is adódhatnak, melyeken a következő karácsonyon jókat derülünk. Mindehhez viszont kell egy jó helyszín, amiben most próbálunk segíteni. Még nem késtünk le semmiről, de érdemes minél hamarabb lefixálni a bulit.

Fotó: Balkányi László - We Love Budapest

Nagyobb cégeknek, akár 100 fő körül/felett

1/3

Címkék

A Március 15. tér emblematikus épületegyüttese a Piarista Gimnáziumé, melynek hasában jó pár vendéglátóhely üzemel. A KIOSK az néhai tornateremben lett kialakítva, rendkívüli belmagassággal és dunai panorámával. Híres cukrászatáról és a koktélválasztékról, de maga a tér által közvetített hangulat sem utolsó.

A TEREM a csoport legfiatalabb tagja, mégis technikai adottságainak köszönhetően már most az egyik legkedveltebb nagyobb rendezvényhelyszín. Akár 800 fő befogadására is alkalmas. A catering is remekül megoldható, de hangban és fényekben is élen járnak.

Az óbudai rendezvénykomplexumban nagyobb cégek is megtalálhatják a számításaikat, de a változatos helyszíneknek köszönhetően (garden, galéria, music club, pinceétterem...) szűkebb körű vacsorákat is tölthetünk itt. Nagy tapasztalatuk miatt minden szituációra felkészültek, igazán profik.


Az Artemovszk 38 még mindig a város egyik legjobb koncerthelyszíne, ám az állóhajó kialakítása jóvoltából nagyobb céges vacsorákra/bulikra/rendezvényekre is alkalmas, saját cateringgel. Az egyedülálló fény-, videó- és hangtechnikai adottságok mellet a kilátás is vonzó lehet. Otthonosan érezhetjük magunkat náluk, mert nem először és nem is utoljára járunk itt.

Fotó: Juhász Norbert - We Love Budapest

Kisebb, családiasabb bulikra

2/3

Címkék

Elhelyezkedését tekintve központibbat aligha találhatnánk, mint a Király utca otthonos kis borbárja. Tematikus borra hangolt vacsorákban profik, akár egy ilyen jellegű felütést is adhatunk az eseményünknek az Apropóban.

  • PIÑA Bar Budapest

A Madách téri koktélbárban 25 főig kényelmesen elférhet egy társaság, és rendhagyó módon ünnepelhetjük az év végének közeledtét, ha a bartenderek mozdulatait figyeljük. A hely hangrendszere sem utolsó, így nem kell csendben szuggerálnunk, ahogy éppen készül a Corpse Reviver 2.

Az Élesztő ház VinoPianója elég profi koncepciót állított össze rendezvények esetére. a VIP teremben 40 fő, a borbárban 50 fő tud kényelmesen elférni, svédasztalosan 3 menüsorral készülnek, van lehetőség bográcsos főzésre, sőt, saját szakácsot is rendelhetünk a karácsonyi bulihoz. Emellett zenét, projektort, DJ-t is tudnak biztosítani. A legmenőbb lehetőség a privát sörcsap a legjobb kisüzemi sörökkel, sőt, Open Bar-t is intéznek, igény szerint. Ínyencebb társaságok pedig profin szervezett borkóstolót is rendelhetnek az esthez.

Fiatalos, mindig nyüzsgő hely a BB'z a Kiály utcában, a Gozsdu szomszédságában. Ezek még nem is lennének egyedi paraméterek, de úgynevezett házibuli helyiségeik is vannak, ahol teljesen privát közegben, elvonulva is jól érezhetjük magunkat. A kiszolgálás mindig odafigyelő, szívesen segítenek az italok választásában is.

Az all you can eat rendszerben működő olasz étterem tágas kialakítású, és úgy tervezték a teret, hogy legyen lehetőség privátabb rendezvényekre is. Ha a karácsonyi bulit inkább az evés/beszélgetés tengelyén képzeljük el, és nem a karaoke/spontán felesivóverseny a tematika, érdemes őket megkeresni, elvégre az olasz konyha sokak közös pontja.

A budai várban található Maison több mint 300 éves épületéhez egy legalább ugyanennyi idős pincehelyiség is jár. A két különálló (de egylégterű) helyiség így szuperül működik összejövetelek színtereként. Régi (helyenként kipótolt) kőfalak között lehet ünnepelni, karácsonyozni, körülbelül hatvanad magunkkal, hozzá pedig Bartha Zoltántól rendelhetjük a menüt.

Fotó: Hartyányi Norbert - We Love Budapest

A megszokottól eltérően

3/3

Címkék

A teljesen egyedi koncepcióval üzemelő Lazula Pincét online tudjuk lefoglalni és kisebb társaságoknak (10-12 fő) nyújthat meghittebb élményt, mint egy bár vagy étterem különterme. Innovatív kezdeményezés, lehet, hogy éppen egy karácsonyi húzás legkedvesebb helyszínét adja.

Ha bírjátok a kisüzemi söröket, sőt, be is lesnétek a város egyik legprofibb sörfőzdéjének életébe, akkor ezt a First Craft Beer tolmácsolásában meg is tehetitek. 75 ember ültetetten is elfér, de körülbelül 100 főre van kalibrálva egy First-ös céges csapatépítés, sörös kikapcsolódás, karácsonyi lazítás.

Hasonló tartalmak

Admin mode