éjszakai élet

szerkesztés

Itt partizz szilveszterkor! – 7 bulit és 6 vacsorát ajánlunk az év méltó búcsúztatásához

Szerzők

  • We Love Budapest

2021. 12. 23. 8:24

Újabb felemás éven vagyunk túl, és egyelőre arra számíthatunk, hogy ha lesz is változás 2022-ben, az minden bizonnyal meglehetősen lassúnak ígérkezik. Mindazonáltal egy új év kezdete mindig kecsegtet új reményekkel is egy jobb folytatásra, így hát mi is ebben a szellemben ajánlunk nektek 6 vacsorát és 7 bulit 2021 méltó lezárásához és 2022 köszöntéséhez.

Fotó: Koncz Márton - We Love Budapest

Essência Restaurant

1/13

1051 Budapest, Sas utca 17.

Címkék

A friss Michelin-csillagos Essência Restaurant az év utolsó estéjén is izgalmas, portugál-magyar fogásokkal vár minket, meghitt hangulatban. A hétfogásos szilveszteri vacsorát borpárosítással is kérhetjük, a menüt két turnusban, 18 és 20 órától szolgálják fel.

További információ 

Fotó: Polyák Attila - We Love Budapest

SOLID Budapest

2/13

1053 Budapest, Királyi Pál utca 4.

Címkék

A SALT kis testvéreként nyáron megnyitott SOLID borbár nemzetközi borsor mellett kínálja ötfogásos szilveszteri menüsorát. A minőségi ételek és borok mellett a kilátás is remek, hiszen a SOLID a korábban Toprum néven működő rooftop bár helyét vette át a Hotel Rum hetedik emeletén, így vacsora közben a szilveszteri tűzijátékokban is gyönyörködhetnek majd a vendégek.

További információ 

Fotó: Polyák Attila - We Love Budapest

MADHOUSE

3/13

1061 Budapest, Anker köz 1–3.

Több Infó

Azok számára, akik kötetlenebb hangulatra vágynak, de azért a minőséget sem áldoznák be, a MADHOUSE lehet a nyerő választás. A négyfogásos à la carte menü italcsomaggal és anélkül is kérhető, de minden vacsorához jár 2 pohár habzóbor, míg a hangulatról DJ gondoskodik majd.

További információ 

Fotó: Norbert Hartyányi - We Love Budapest

St. Andrea Wine & Skybar

4/13

1052 Budapest, Váci utca 1.

Több Infó

Szilveszter estéjén a Vörösmarty tér felett található St. Andrea Wine & Skybarba is várják mindazokat, akik az év utolsó napját ünnepi menüsorral, válogatott borokkal, elegáns pezsgőkkel, zenével és Budapest egyik legszebb panorámájával szeretnék búcsúztatni.

További információ 

Fotó: Balkányi László - We Love Budapest

Bestia

5/13

1051 Budapest, Szent István tér 9–11.

Több Infó

Címkék

A Bestia óévbúcsúztató eseménye a tőlük már megszokott hedonizmus jegyében zajlik majd, melyhez Kuti Kornél fogja szelektálni a háttérzenét. Az este fénypontjai a Josper grillen készült ételek lesznek, a ropogós porchettától az égetett karfiolon át a különböző steakekig.

További információ

Fotó: Prime Steak & Wine - Facebook

Prime Steak & Wine

6/13

1051 Budapest, Sas utca 18.

Címkék

A Sas utcai Prime Steak & Wine-ban a legízletesebb steakekből, a legnépszerűbb fogásokból és a séf különlegességeiből áll össze a szilveszteri vacsora, mellé pedig széles bor-, pezsgő- és koktélkínálatból választhatunk. 

További információ

Fotó: Juhász Norbert - We Love Budapest

A38 Hajó

7/13

1117 Budapest, Petőfi híd budai hídfő

Több Infó

Az A38 HajónBehumi Dórival, Rutkai Borival, Frenkkel, Keleti Andrással, Kiss Tiborral, Mező Misivel és a Farkas Róbert vezette Budapest Bárral zárhatjuk táncosan az évet. Bár a koncert 21 órakor véget ér, az garantált, hogy utána hajnalig kitart majd a pörgés!

További információ 

Fotó: Ötkert

Ötkert

8/13

1051 Budapest, Zrínyi utca 4.

Címkék

Szilveszterkor is 2 teremmel és 2 zenei stílussal vár az Ötkert! Teljes klubdekorációval, extra show-elemekkel, 5 DJ-vel és utánozhatatlan hangulatával, bátran kijelenthetjük, a Zrínyi utcai klub biztosan a legjobb választások közé sorolható 31-én! 21 órától várják a vendégeket, ráadásul aki elővételben vásárolja meg a belépőjét, az egy kis üveg pezsgőt is kap ajándékba! (x)

További információ 

Fotó: Sándor Csudai - We Love Budapest

Rudas Gyógyfürdő és Uszoda

9/13

1013 Budapest, Döbrentei tér 9.

Több Infó

Címkék

December 31-én egy különleges medencés partival búcsúztatják az óévet a Rudas fürdőben. A vendégeket egész éjjel DJ-szett várja különböző helyszíneken, míg a törökfürdőben – a hely szellemének megfelelően – három alkalommal hastáncbemutatót is tartanak, az est fénypontja pedig Kocsis Tibor koncertje lesz.

További információ 

Fotó: Tereza

Tereza

10/13

1065 Budapest, Nagymező utca 3.

Címkék

Señorita Tereza nappalija idén is tárt ajtókkal várja azokat, akik fesztelen környezetben, mexikói fiesztahangulatban búcsúznának az óévtől. A pultban közel hetvenféle tequila és mezcal sorakozik, az à la carte étlap pedig mindig tartogat némi meglepetést. A tengerentúli hangulatról a ház mexikói „nagykövetei” gondoskodnak: Carlos Márquez és Daniel de la Torre tűzről pattant mariachi dallamokkal fűtik fel a hangulatot este nyolc és tíz óra között, 22.00 után Daniel (DJ OjoRojo) vezényletével a mély, hipnotikus cumbiáé és a latin hangzásvilágé lesz a főszerep.(x)

További információ 

Fotó: Munkácsy Barbara - UbikEklektik

Három Holló Kávéház

11/13

1052 Budapest, Piarista köz 1.

Több Infó

Címkék

Szilveszterkor UbikVerzummá alakul a Három Holló, hiszen az UbikEklektik csapata veszi át az irányítást az új év eljövetelekor. A bulit élő zenés és elektronikus performanszokkal spékelték meg, az éjszakát a Moonbase Patel Disco legénysége és Vedat Akdağ fogja levezényelni.

További információ

Fotó: BoB

BoB

12/13

1051 Budapest, Széchenyi István tér 7–8.

Címkék

A legnagyobb slágerekkel és hajnalig tartó koccintásokkal búcsúzhatunk 2021-től, ha a Széchenyi téren található BoB klubba látogatunk az év utolsó estéjén. A kiváló DJ-csapat és a széles bárkínálat mellett teljes klubdekoráció és konfettishow fogja segíteni a hajnalig tartó bulizást.

További információ 

Fotó: Quixotic - Facebook

Analog Music Hall

13/13

1116 Budapest, Kondorfa utca 8.

Címkék

A Stranger Synths partisorozat már ismerős lehet bárki számára, aki kicsit is vonzódik a 80-as évek hangulatához és a szintipop és a synthwave zenékhez. A hazai retrowave-hullám legismertebb alakja, Quixotic által celebrált bulit Megahit vezeti majd fel az Analog Music Hallban.
 

További információ

Hasonló tartalmak

Admin mode