A nyárral a gin-tonik-szezon is beköszönt, a hűvös, frissítő íz jólesik a melegben. 5 helyet ajánlunk, ahol közelebbről is megismerkedhetünk a ginnel, illetve a hozzá tartozó fűszerekkel és tonikokkal.

1/5

Sfinx Gin & Wine Bar

Az Első Magyar Gin Manufaktúra flagship barját az Operaháztól néhány lépésnyire találjuk. Az Opera Gin otthona a századforduló világát idézi, amihez a modern művészet alkotásai is csatlakoznak. A bárélet itt a több nemzetközi díjat is szerzett Opera London Dry típusú gin köré épül, emellett pedig egyedi borkínálatból is választhatunk. Az italokhoz különleges, koktélpárosításra tervezett ételkínálat is tartozik. 

További infók itt.  

2/5

Gin Corner

A Fröccsterasz mellett kicsit több mint egy éve nyílt a Gin Corner, ahol több mint 60-féle gin közül válogathatunk, természetesen a hozzájuk tartozó tonikok és ginfűszerek társaságában. Idén májusban emeleti terasszal is bővült a hely, ahol a gineken kívül különleges koktélokkal és megújult itallappal várnak. 

További infók itt.  

3/5

Ginshop

A Közraktár utcai ginparadicsomban 400-féle gin és 90-féle tonik közül válogathatunk, de fűszerek és poharak is a rendelkezésünkre állnak, a ginesszettek segítségével pedig magunk is megalkothatjuk a kedvenc hűsítő változatunkat. Ehhez ráadásul nem is szükséges ellátogatnunk az üzletbe, hiszen a webshopból is megrendelhetjük, amire vágyunk. 

További infók itt.  

4/5

GinUP

A Haris Park és HOLD közös eseményén idén is a gineké a főszerep. A lélegzetelállító kertben havonta egyszer, egy-egy szerdai estén különleges italokkal, programokkal és izgalmas beszélgetésekkel várnak. Június 21-én német, július 12-én pedig angol ízek, illatok és dallamok segítségével lazulhatunk bele a hely és a ginek nyújtotta könnyed eleganciába. 

További infók itt 

5/5

Főzdelátogatás

Az Opera Gin IV. kerületi szülőhelyére mi már ellátogattunk, és különleges élményben volt részünk. Ne egy klasszikus főzdére számítsunk, hiszen az elegáns bárral egy légtérben magasodik a szeszfőző berendezés, különleges, kicsit modern, kicsit art deco hatású térben ismerkedhetünk az itallal. A látogatásokat az Opera Gin Facebook-oldalán hirdetik meg, legközelebb június 28-án lesz alkalom megnézni a különleges főzdét, a jelentkezésről is ott olvashatunk bővebben. 

További infók itt.  

Címkék