Amikor a hideg időben legszívesebben téli álmot aludna az ember, tulajdonképpen meg is teheti. Van hozzá sok-sok Pest környéki szálláshely, amik mesebeli hangulatukkal szuper évindító elvonulások helyszínei lehetnek. Ha ilyenben gondolkodik valaki, érdemes mielőbb foglalni, de akár karácsonyi ajándékként is meglephetünk velük valakit.

1/7

Völgyház Zebegény

Öreg fenyő, csordogáló patak és minden, amit az orvos felírhat ahhoz, hogy kikapcsolódhassunk ebben a kis házikóban. Zebegény amúgy is egy csoda.

2/7

Vár Hotel Kastélyszálló – Visegrád

A történelmi kisvárosban Görgei Artúr vadászkastélyában is pihenhetünk, a vár aljában található borospincében pedig borvacsorákon is részt vehetünk.

3/7

Thermal Hotel Visegrád

Termálvíz és káprázatos kilátás a Dunakanyarra. Céges rendezvényekre, esküvőkre vagy egyéni pihenésre vágyók számára kiváló választás.

4/7

Hotel Silvanus – Visegrád

Gyerekkel és kutyával is bejárhatók a környékbeli kirándulóhelyek. Túrák után pihenhetünk a wellnessben és a hotel ablakából élvezhetjük a kilátást a Dunára.

5/7

Portobello Wellness & Yacht Hotel - Esztergom

Itt minden kényelmes – átjárás az élményfürdőbe, szauna, kiváló konyha, udvarias személyzet. És persze Esztergom, történelmi levegőjével és a Mária Valéria híddal.

6/7

ODU House – Verőce

Elképesztő kilátással és ugyanilyen berendezéssel várja vendégeit a friss-ropogós ház. Itt a béke nemcsak érezhető, hanem szemmel látható.