Ha szereted a különleges és egyedi divatkiegészítőket, de fontos számodra, hogy egy-egy új darab beszerzése ne merítse le a bankszámládat, máris mutatjuk, nálunk kik a befutók! Hét fiatal márka dizájn ékszerei következnek.

1/7

Balilla

Balázs Lilla ékszerei játékosak, frissek és nagyon karakteresek, sok-sok kézi munkával és nagy odafigyeléssel készülnek. Nyakláncai, fülbevalói nagyon jól variálhatók, szinte bármilyen alkalomra bármilyen szettet feldobnak. A Balilla Budapesten több helyen is kapható, de a márka szeptemberben új showroomba költözik, ahol öt napon keresztül (szeptember 10–14. között) hatalmas kedvezményekkel várja rajongóit, s a korábbi szezonok darabjai mellett az idei újdonságok is jóval olcsóbban lesznek elérhetők!
Facebook
Kapható: Showroom: 1084 Budapest, Német utca 13. 64-es csengő, 2. emelet 5., Buda Designer BoutiqueMy Day CollectionThe Garden StudioTreasureRetrock
Árak: nyakláncok: 6500–10 000 forint, karkötők: 4500–8000 forint, gyűrűk és fülbevalók: 2500–8000 forint

2/7

Nise

Alig egy éve alapította meg két fiatal ötvös, Győri Eszter és Varga Gyöngyi a Nise-t, s mi azonnal a szívünkbe zártuk. Az angol resin (műgyanta) szóból eredő márkanév a jellegzetes anyaghasználatra utal, amelyet egzotikus fafajtákkal és olykor ezüsttel egészítenek ki a lányok. A mi kedvenc kollekciónk a Geom, amelyet az art deco jellegzetesen geometrikus dekorjai ihlettek, s kézi és gépi technikát ötvözve készülnek. A kisebb méretű füli hétköznapra is remek választás, amelyet hangsúlyos, kissé magasabb árkategóriába tartozó nyakláncokkal is kiegészíthetsz.

FacecookWEB
Kapható: wonderLABMono art & design
Árak: fülbevalók: 3000–4000 forint, nyakláncok 25 000 forintig

3/7

URSHA

Eddig is szerettük Kállai Orsi ékszereit, de a nyers ásványok százait felvonultató RAW sorozattal végleg belopta magát a szívünkbe. Vigyázat, feltűnő darabokról van szó, amelyek egy sima fehér pólót is különlegessé tesznek, hát még egy elegáns alkalmi öltözéket! A sorozatban visszafogottabb és meglehetősen nagy modellek is szerepelnek; közös bennük a sima fémfelületeken és csiszolatlan ásványokon megtörő ezerféle fényhatás. Ha örök darabokra vágysz, amelyeken nem fog az idő, és sok évig szívesen viselnéd, Orsi ékszereivel egész biztosan nem lősz mellé!

Facebook
Kapható: wonderLAB
Árak: karkötők: 6500 forint, igazgyöngyös fülbevaló: 5900 forint, csepp alakú statement fülbevaló (szürke-arany): 6900 forint, statement nyakláncok: 8500 forint, vékony lánc pirittel: 7500 forint

Sok ékszertervezőt ihlet meg a természet, annak megismételhetetlen szabálytalansága, esetlegessége. Közéjük tartozik Bori Bianka is, aki egy egész fülbevaló-kollekciót alkotott a jellegzetes formavilágú ginkolevelek nyomán. A szépen kidolgozott darabok kétféle méretben készülnek, s ezüstözött, sárga és rozé aranyozott változatban egyaránt beszerezhetők. A Ginko széria vagány lányoknak szól, egyaránt jól mutat extra rövid és hosszú hajjal is, de figyelem, ebből a modellből szigorúan egy darab viselendő!

Facebook
Kapható: wonderLAB
A kisebb fülbevaló ára: 7500 forint

Ha valami minimálékszerre fáj a fogad, most megmutatjuk a tökéletes darabokat, ne is keresgélj tovább! A Personal Perception szépségeit tiszta formák és maga az anyag nyers szépsége jellemzi, ami tulajdonképpen nem is véletlen, hiszen alkotójuk, Pálfi Dániel Illés, építész. Az elegáns, ugyanakkor filigrán sorozatban különféle nyakláncok, fülbevalók és karkötők találhatók, amelyek rozsdamentes acélból vagy vörösrézből és selymesen finomra csiszolt tölgyfából készülnek.

Facebook
Rendelhető és infó
Kapható: Insitu, Mono art & design, Magma
Árak: 5000–8000 forint

Ha lehet ilyet mondani, és miért ne lehetne, Kincses Zsanett mindennapjai a beton körül forognak. Nem meglepő tehát, hogy lakberendezési kiegészítők mellett az általa tervezett ékszerek is ebből az unalmasnak és ridegnek gondolt anyagból készülnek. Kezei között az anyag új életre kel, az aprólékos figyelmet igénylő gyártás során jellemzően geometrikus, többszörösen csiszolt felületű csodák kerülnek ki a műhelyéből. Gyűrűi, finom láncra fűzött medáljai természetesen többféle szürkében is elérhetők, de egyre több a finom pasztellben pompázó és élénk színű változat is.

Facebook
Kapható: Fian Koncept, Mono art & design, WAMP
Árak: kérésre